0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте.Имам проблем и много ви моля ако някой може да ми помогне.Винаги когато влизам в стаята за разговори не мога да изпращам съобщенията,които пиша.А когато успея да ги изпратя,това става от десетия път.Много ми е неприятно това,а така ми се иска и аз спокойно да мога да общувам там.Надявам се някой да може да ми помогне.Благодаря предварително.
Когато аз имам такива проблеми в чата - обикновено причина за това е нета ми. Като се опитвам да пратя нещо, което съм написала, не се изпраща.....висвам....или трябва да имам търпение да се изпрати след известно време, или просто излизам и влизам отново. Случва се понякога :)
При мен е много 4есто.Чист касмет си е ако изпратя нещо.Много ми е неприятно.
Според мен и трите трябва да се обадите на интернет-достанчиците си,...............
ФАНТА...я погледни пак, че започваш вече да ме притесняваш.
ДВЕ сме, просто ИВА е пуснала два поста ;)
Мерси за предположенията, но компютъра си ми е много добър - да не кажа отличен. Всичко опира понякога в интернета, но проблемите бързо се оправят.
И моят компютър е доста добър.По принцип проблема ми е само в стаята за разговори тук,иначе в никой друг 4ат не ми се случва такова нещо.Проблема е друг,само не зна какъв.Иначе коя е третата??? :lol: :lol: :lol:
Трябва да ти кажа, че сега сме 5 - ти си се разтроила а аз съм се раздвоила....отдавна минахме числото 3 като бройка ;)
ХАхахахахахахахахахахахахахахахахахаахахахахахахахаахаха :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Скъсах се от смях честно. :lol: Много ми оправи настроението,за което сърдечно благодаря. :bighug: