0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Надежден гинеколог в Перник ????
« -: Октомври 07, 2006, 15:07:35 pm »
 Здравейте , искам да Ви попитам за добър гинеколог в Перник ???
Ако имате някакви впечатления от лекари от Перник , моля Ви да ги споделите.
  Аз единствено съм чула добри отзиви за Галева.
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #1 -: Октомври 19, 2006, 14:05:47 pm »
Здравейте , искам да Ви попитам за добър гинеколог в Перник ???
Ако имате някакви впечатления от лекари от Перник , моля Ви да ги споделите.
 Аз единствено съм чула добри отзиви за Галева.
Здравей , Rali,
Виждам че още никой не ти е отговорил.Явно перничанки тук във форума са малко.Аз също съм чувала доста добри думи за д-рГалева, а и апаратурата и е доста добра( нова и модерна).Що се отнася до други добри специалисти-гинеколози в нашият град :dontknow: и аз съм изправена пред същата дилема  :balk_159:
Ще се опитам накратко да ти опиша моята одисея с Пернишки специалисти.
От няколоко години насам съм обиколила всички"специалисти" Не че са много.Ходила съм при д-рЛазов( тогава бях със силен кръвоизливслед15дневно закъснение на М,3 бр :bfp1: и накрая не ми постави диагноза.Изписа ми дуфастон, М спря и от там нататък се нормализира)Повече не се върнах при него.Наскоро една приятелка беше с подобен проблем отиде на преглед при него и неостана доволна от отношението и т.н.Мисля си ,че вече го е ударил на печелбарство.
Преди 2,5г ( ануари 2004г) имах отново проблем и ми препоръчаха д-р Крумова.Отидох при нея, откри раничка на шийката на матката -изгори я; прецени че левият яйчник е уголемен и 3м ме тъпка с хормонални таблетки, та да ме лекува.На последната консултация каза че всичко е наред и вече можем да продължим опитите за бебе
През януари 2005г се появи отново същото нарушение в цикъла ми.А сега накъде :balk_149:
Препоръчаха ми д-рКаменка Йорданова- работи в софийска АГ и тук в Перник държи кабинет.Отидох при нея и тя установи старо възпаление (от около 1г според нея)което не било лекувано и придърпало матката в дясно.Помислих си "Е,браво на Крумова!" На всичкото отгоре раничка на нераждали жени не се гори :balk_153: Започна се лечение, контролни преглледи и т.н. В началото бях доволна-лекарката беше много внимателна, обясняваше ми подробно всичко.Реших че това е моят гинеколог.Тази година (м. май)трябваше да отида на профилактичен преглед и естествено отново при д-р Йорданова.НО!Нещата вече се бяха променили.Да не говорим че апаратурата която ползва е торкоа остаряла че нищо не се вижда на монитора.Налагаше се да поглъщам по 3-4л вода преди преглед.А накрая сестрата ми заяви "..и следващият път ела бременна"Като че ли аз не го искам и се мъкна по доктори просто ей тъй от скука.
Сега се чудя и се мая къде да отида.На кой гинеколог да се доверя. Мисля че остава единствено Галева.Поне за нея не съм чула лоши отзиви(все още)Е ще трябва да извадя 25лв за УЗ , но какво да се прави.Така че моят съвет е да не търсиш друг гинеколог ,да отидеш направо  при нея.Трябва само да знаеш че тя не работи с НЗОК
 :sorry: получи се малко дълъг пост.Дано съм ти помогнала.  :goodluck:
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #2 -: Октомври 19, 2006, 14:36:28 pm »
Да се включа и аз.
В Перник имам опит с 2-ма гинеколози, и двата негативни.
Първо д-р Галева. Преди ок. 4 г. отидох при нея със силен кръвоизлив по време на мензис. След УЗ, без други изследвания, реши, че имам киста, изписа ми противозачатъчни и каза, че това ще реши проблема. Да, ама не. Следващият цикъл се повтори същото и по препоръка на моя колежка отидох при д-р Киров от "Тина Киркова". След преглед и изследвания установи, че нямам никакви кисти, а раничка на шийката на матката, която изгори и досега не съм имала повече оплаквания.
Вторият е д-р Грозданов от ІІІ-та поликлиника. Попаднах при него с молба за направление за изследвания във връзка с подаване на документи по програмата "Ин витро". След като ме пита какъв е проблема и разбра, че сме с мъжки фактор каза, че аз нямам право да кандидатствам, защото това било "Програма за лечение на безплодие при жената", отиде и направи скандал при личната ми лекарка, защото ми е дала направление, в което пише стерилитет, а аз съм си била здрава и съм нямала проблеми. Гоних го по стълбите на ІІІ-та поликлиника да му обяснявам, но така и не пожела повече да разговаря с мен.
Иначе може и да е добър гинеколог.
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #3 -: Октомври 20, 2006, 06:37:00 am »
Цитат на: betina link=topic=6524.msg124775#msg124775
каза, че аз нямам право да кандидатствам, защото това било "Програма за лечение на безплодие при жената", отиде и направи скандал при личната ми лекарка, защото ми е дала направление, в което пише стерилитет, а аз съм си била здрава и съм нямала проблеми. Гоних го по стълбите на ІІІ-та поликлиника да му обяснявам, но така и не пожела повече да разговаря с мен.
Иначе може и да е добър гинеколог.

Не, не е добър гинеколог. Защото не е човек. Един лекар за да е добър , първо трябва да е ЧОВЕК! И дори да не разбира нещо, да не крещи на хората!

Така се ядосах, че ми идва да взема автобуса до Перник и да го сритам тоя  :balk_153:

Момичета, поне сте близо до София - явно в Перник няма добри гинеколози.
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #4 -: Октомври 20, 2006, 14:09:18 pm »
Момичета, поне сте близо до София - явно в Перник няма добри гинеколози.
За съжаление си права little_rabbit .Тук в града ( като изключим доколко са специалисти) никой от док. не се наема поне 1м да ми направи фоликулометрия.Дори като им спомена ме гледат с насмешка.Идва ми  :balk_198: Затова съм се ориентирала към София.Но жалкото е че за един обикновен преглед(например) трябва да бием път до София. А и там трябва да знаеш къде и при кого да отидеш.А в повечето случаи се налага да отсъстваме от работа ,което не винаги е възможно.И така ситуацията ни принуждава да се допитваме до пернишките "специалисти"
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #5 -: Октомври 20, 2006, 18:47:33 pm »
  И аз съм се ориентирала към София , ама както се казва поне за фоликулометрия да не ходя чак до там . Аз ходих при Галева , но нещо не ми хареса отношението и .И при още една гинеколожка , която много не и запомних името .Та на  втората като и обясних , че правиме опити от 9 месеца , но реално от тях 4-5 са тези , в които опитите са били наистина сериозни и просто искам да проследи един месец цикъла ми , тя ми заобяснява как било твърде рано и защо аз така припряно действам и ,че според нея нищо чудно при мен да действа " психологическа бариера ".
 А аз просто информативно исках да видя как ще протече един цикъл.
И с това опитите в Перник ми свършиха , ама все пак се надявах да има някой надежден лекар .

 Благодаря Ви за отговорите и УСПЕХ
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #6 -: Октомври 20, 2006, 23:58:48 pm »
Да!За съжаление така стоят нещата.И като се замисли човек тук в Перник док. май са доста далеч от мисълта за стерилитет и като че ли въобще не са наясно.От всички лекари през които ми се наложи да мина през последните 3год. единствено д-рСерафимова(ендокринолог) ми каза предвид възрастта ви(аз съм на 27,  съпругът ми на 28г) по добре не чакайте , авземете мерки.Та ако има проблем да го решавате докато е време.И определено смятам да я послушам.Ние също отскоро правим опити( от януари) но реално погледнато 5-6м са реалните но въпреки това не мисля да чакам 2г( както твърди статистиката) за да разберем ,че има проблем( е може и да няма,но кой знае.)
Така че момичета с рогата напред.Успех!!!
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #7 -: Октомври 21, 2006, 18:20:09 pm »
 Като бях студентка имах страшно добра гинеколожка и някак си от посещенията си при нея свикнах , лекаря от другата страна да проявява разбиране и човечност.Същото отношение към мен имаше и досегашната ми лична лекарка , но тъй като се преместих в Перник сега не мога много да разчитам на нея. Но все пак често се чуваме по телефона и приятелски ми обяснява кое е добре да направя. Ама все пак тя ме преглежда от 5 годишна и за този период пази всички мои изследвания и най -малката промяна сега я сравнява и ми помага да откривам причините.
 Единственият ми късмет при лекарите в Перник е едно семейство перфектни зъболекари - Първанови , невероятни са .
 При мен е лошото , че да се оставя изцяло в ръцете на някой лекар трябва да му имам доверие и всичко подлагам на съмнение.
 Аз понаправих някои изследвания и за сега резултатите от тях са добри.Ще изчакам до януари и ако не се получи ще се ориентираме към специализирана клиника.

 Хайде Pisse , Успех и скоро да се похвалиш и след някой и друг месец да те срещам с количка по Перник. :D
*

    iana999

Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #8 -: Март 13, 2007, 15:50:11 pm »
Здравейте!
аз съм на 18 години от перник и до сега не съм ходила на гинеколог!тази доктор Глева къде се намира
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #9 -: Март 14, 2007, 09:46:19 am »
Д-р Ахинора Галева
ул. "Благой Гебрев" № 24 /кв. "Изток", зад сладкарница "Чайка"/
Работно време от 15.00 до 18.00 ч.
тел. 7 31 31 /след 15.00 ч./ - мисля, че номера е променен сега, но новия го нямам
*

    svetlaК

Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #10 -: Май 09, 2007, 15:03:46 pm »
Здравейте, случайно попаднах на тази тема, търсейки инфо за д-р Галева. Чувала съм само добри отзиви за нея. В момента съм бременна в 9-ти месец (пожелавам това щастие на всички вас), ходя при Крумова и съм доволна, но тя не прави запис на тоновете на бебо, не ми казва и ориентировъчно тегло, та затова реших да посетя Галева.
Успех на всички!
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #11 -: Май 16, 2007, 14:20:52 pm »


Момичета, поне сте близо до София - явно в Перник няма добри гинеколози. [/quote]

Аз съм за !!! София е близо, да не е удобно, но е близо.
Аз съм родом от Перник, но се омъжих в Хасково и ей на сега ще пътувам и аз до София на лекар. При мен нито е близо, ното е удобно, но.... за мен е много важно.

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!
*
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #12 -: Май 25, 2007, 11:32:16 am »
Д-р Ахинора Галева
ул. "Благой Гебрев" № 24 /кв. "Изток", зад сладкарница "Чайка"/
Работно време от 15.00 до 18.00 ч.
тел. 7 31 31 /след 15.00 ч./ - мисля, че номера е променен сега, но новия го нямам
Да д-р галева има нов номер.Ето го и него:076/67-36-31 и gsm:0887/808-633
ПРЕПОРЪЧВАМНА ВСИЧКИ ПЕРНИЧАНКИ ДА Я ПОСЕТЯТ.Аз в момента ходя при нея и съм много доволна.Бременна съм в 5гс, но имах проблеми и ако не беше д-р Галева сега бебо нямаше да го има.Така че момичета ако все още се чдите кой гинеколог да изберете не се ЧУДЕТЕ ,А ПРИ ГАЛЕВА СЕ ЗАПИШЕТЕ!!!
Проблемът е че не работи със здравната каса, но пък разполага с най-добрата апаратура в града.УЗ е 20лв, а вагиналният УЗ-25лв.Прави и снимка на бебето,дори разполага с 3D УЗ.Препоръчвам ви я горещо
*

    aleto_v

Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #13 -: Февруари 20, 2009, 11:46:43 am »
zdraveite momi4eta!kakto vsi4ki vi i az sam izpravena pred tazi dilema za izbor na ginekolozi v pernik.Oba4e az nikoga ne sam hodila na ginekolog i nqmam absolutno NIKAKVA predstavakade i pri kogo da otida za pomo6t.Moqt problem ne e prosto profilakti4en pregled a e dosta spe6no-prosto s moq priqtel mai "mai napravihme belqta"i iskam ako ima ne6to da se otkrie na vreme i da se vzemat merki,a v nikakav slu4ai ne iskam da pravq abort tai kato   ima mnogo riskove za zdraveto kakto vsi4ki znaqt.Zatova vi molq nai gore6to ako nqkoi ima doba ginekolog nezavisimo dali v pernik ili v sofiq da mi go prepora4a za6toto e mn spe6no!!!blagodarq predvaritelno

бел.мод.първо пиши на кирилица ако искаш въобще някой да чете какво пишеш и да ти отговаря. Ако нямаш кирилица, ползвай кредор (първата иконка горе вляво на прозореца за публикуване на отговор)
второ-не си оцелила темата, в която е трябвало да си зададеш въпроса
« Последна редакция: Февруари 20, 2009, 12:40:45 pm от Zlatulka »
*

    Александрина

Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #14 -: Февруари 22, 2009, 16:58:20 pm »
Момичета, ходете при д-р Диана Михайлова!Тя е най-добрата и аз само на нея имам доверие!
*

    inski

  • ***
  • 150
  • Моля,пишете ГРАМОТНО!Използвайте буквите "Ъ" и "Й"
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #15 -: Май 27, 2009, 20:27:04 pm »
Момичета, ходете при д-р Диана Михайлова!Тя е най-добрата и аз само на нея имам доверие!
Момичета,е точно при тази докторка не ходете!!!При мен се наложи сама да си поставям диагнозата,а тя с един тъп поглед ме попита:Ти пък откъде знаеш???Тя за мен не е никакъв специалист!Да не говоря,че,моя близка скоро изгуби бебето си(и то в доста напреднала бременност)точно заради това,че не й беше обърнато нужното внимание от въпросната"докторка"!Аз ходя при доктор Лазов още от ученичка,вярно напоследък чух някой лоши отзиви за него,но според мен човекът наистина си разбира от работата,оттук-нататък е въпрос на преценка!Извинете ме ако съм малко крайна спрямо тази лекарка,ходете си при нея,но имайте едно наум,а ако е нещо по-сериозно,по-добре потърсете и второ мнение след нейното!!!
Вече съм при мама!!!Името ми е Гергана и тежа 3,900г и съм висока 52см

 http://www.facebook.com/photo.php?pid=30400192&l=8a99371c23&id=1167931675

http://www.facebook.com/photo.php?pid=30839992&l=87d3c78751&id=1167931675
*

    vladi

Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #16 -: Юни 20, 2009, 18:56:08 pm »
в момента съм бремеменна с второто си дете и ходя на консултации при д-р Лазов. Монго съм доволна още преди 2 години (при първата ми бременност)го посещавах, той водеше консултациите ми както присъства и на раждането,имаше прекрасно отношение към мен и всичко беше ОК. Сега когато очаквам второто си дете също ходя при него защото съм много доволна от работата му.Предлагат ми безплатон раждане в "Токуда" но само заради д-р Лазов съм категорична, че ако всичко е наред с бременноста ми ще изтърпя мизерните условия в пернишката болница и ще родя там, защото му имам много голямо доверие. :lol :)
*

    superstil

  • *
  • 15
  • Обичайте се !Забравете злобата!
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #17 -: Юли 23, 2009, 17:58:21 pm »
Галева в момента взима 50 лв за преглед .А на редовните бременни дето я посещават всеки месец 40-45 .И това ако не си е обир здраве му кажи .Дава ти час примерно за 15ч но винаги влизаш поне след един час закъснение за да се убедиш колко търсена е докторката .Само пари са и в главата ако попаднеш на нея в болницата и не е изкарала преди това пари от теб отношението и е все едно ,че си мръсен мангал.Лазов- той взима 5 лв на бременните дето го посещават всеки месец и всичко може да е но е запазил човешкото отношение в себе си...
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #18 -: Април 22, 2010, 19:30:47 pm »
Здравейте!Тук прочетох едно странно изказване ,че на нераждали жени раничка не се гори. Няма такова нещо ,гори се без проблем и не пречи на забременяването след това, казвам го от личен опит.
Re: Надежден гинеколог в Перник ????
« Отговор #19 -: Март 19, 2017, 18:08:11 pm »
Аз също имам доста неприятен опит с д-р Галева. Отидох със съвсем елементарен  проблем. Направиха ми различни изследвания за 200 лв, от които се оказа, че не е имало нужда. Изписаха ми лекарства за заболявания, които аз нямам! Загубиха ми много време и в крайна сметка не ми помогнаха с нищо, било то и съвет. На последно място, отношението беше грубо и изключително непрофесионално. Надявам се поне да съм полезна с опита си на други, които обмислят да посетят центъра.