0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

помагайте-резултати за хламидии
« -: Октомври 04, 2006, 12:26:13 pm »
момичета, днес излязоха резултатите ни за хламидии. правихме кръвен тест с изследване само на IgG антитела. на мен е отрицателен 2АЕ, а на него е положителен 21АЕ. референтните стойности са до 9 -отрицателен, 9-11 - граничен, над 11 - положетелен. с Ники сме от почти 3 години заедно и не мога да разбера как може при него да има, а при мен да няма? резултата е от Цибалаб.
« Последна редакция: Октомври 04, 2006, 12:54:06 pm от eternity »
@ целува всички във форума и им желае щастие



http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366
*

    balmi

Re: помагайте-резултати за хламидии
« Отговор #1 -: Октомври 04, 2006, 13:55:52 pm »
Тук бях чела и за друг подобен случай. Според мен е добре и двамата да проведете лечение. Предписва се обикновенно сумамед (азатрил - бълг. антибиотик) за двамата и свещички за теб - например полижинакс. Инфекцията се лекува и е добре, че сте я хванали. Това изследване сте го правили чрез изследване на кръв, но ако искаш може да го повторите и чрез вземане на секрет от шийката на матката при теб, и от уретрата при съпруга ти.Желая ти успех.
Re: помагайте-резултати за хламидии
« Отговор #2 -: Октомври 04, 2006, 14:16:11 pm »
Ами аз много писах за нас, и ние бяхме такава комбинация - аз нямам, той има. В крайна сметка на нас пък лекарите ни препоръчаха само той да се лекува. Сега и двамата нямаме. Аз правих и кръвни тестове, и ДНК тест, за да е по-сигурно - и при лечението на мъжа, и после профилактичните пак.
Лекарката ми каза, че нейните пациенти си били повечето тази схема - единия има, другия няма. Въпрос на имунитет.

Все пак, направи и един ДНК тест, за да си сигурна, после се пазете, докато трае лечението. А най-добре и той да направи един ДНК тест, да не е някаква грешка - прави се с урина.

Успех!
Благодаря ти, Бени!