0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    нора 21

за имунологичните изследвания
« -: Септември 10, 2006, 18:01:39 pm »
Здравейте и от мен .От година правим опити за бебе,но не става .Първо имам един много ранен аборт .След това лекувах гъбички със силно лекарство ,после ми се объка цикъла ,които преди спонтанния аборт ми беше абсолютно точен и от 2мес.пия дуфастон.В момента имам силти болки в коленете и смятам да отида утре на лекар .Съмнявам се за имунологични проблеми за липсата на бебе.Според Вас какви са признаците на имонологичните проблеми и какви изследвания да поискам.В Пловдив могат ли да се направят такива и дали ще са с добро качество .?На какъв специалист да отида утре?Благодаря!
Re: за имунологичните изследвания
« Отговор #1 -: Септември 11, 2006, 12:18:04 pm »
Нора, не винаги има "видими" признаци за имунологините проблеми. В тази тема има и библиотека със статии за възможните такива проблеми. Прочети и се ориентирай.
За такива изследвания най-препоръчвана е доц. Конова от Плевен. Има координатите й на сайта. Иначе можеш да се консултираш и с гинеколога си, макар че доста гинеколози подценяват имунологичня фактор.
Объркването на цикъла ти може и да е на хормонална основа. Аз поне не знам дали може да е свързано с имунологичен проблем.
Re: за имунологичните изследвания
« Отговор #2 -: Септември 15, 2006, 00:52:32 am »
Първо вземи отиди при лекар с хубав ехограф, може би е добре да си видиш хормоните и ако и там е наред тогава да мислиш за имунологични изследвания, другия вариант е отиваш на 3 ден от цикъла и пускаш всичко в Плевен или София, където си избереш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]