0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
вие ми се свят
« -: Март 06, 2005, 16:48:24 pm »
Ве4е втори месец ми се вие свят. Имате ли идея от какво може да е.
Не ми се е слу4вало друг път. Миналият месец много неща ми се слу4иха. Цикълът ми zакъсня с 20 дни, намериха ми киста, ама после не било киста, ами овулация, ама след 7 дни ми доиде,....Тоzи месец не zнам как ще бъде, оба4е пак ми се вие свят, особено сутрин. Ако не мърдам няма проблем, но ако се zавъртя главата или погледна надолу е ужасно.
Кажете нещо, даите сламка.
*

    Anonymous

вие ми се свят
« Отговор #1 -: Март 06, 2005, 17:23:45 pm »
Незнам от какво може да е. Вземаш ли някакви лекарства? Може би се претоварваш и много се притесняваш или е от лекарствата. Аз когато пиех веднъж ми стана много зле - щях да припадна.
вие ми се свят
« Отговор #2 -: Март 06, 2005, 17:47:33 pm »
първото за което се сещам е ниско кръвно, но предположения може да има и други. Сподели го с лекара си. Знам че си в ДЕ но не бива да се оставяш просто така.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
вие ми се свят
« Отговор #3 -: Март 06, 2005, 19:30:28 pm »
Може да са много неща. Мъжът ми е имал преди време проблеми с вестибуларния апарат, но на него му се повръща и му причернява и дълго време не са знаели какво му е. Даже нещо го объркали. Но трябва да отидеш на лекар. А може и друго да е :) .
вие ми се свят
« Отговор #4 -: Март 06, 2005, 22:12:26 pm »
И на мен ми се вие свят от няколко дни/не съм бременна/,да не ме карате да правя тестове,но незнам какво ми е :dontknow: .Може примерно да е от висок инсулин-де да знам,то трябва лекар да каже. :ask: -незнам ,чудя се,а може и нещо с вестибуларния апарат.А главоболие имаш ли?мен и главата ме боли ужасно-сега си купих някакво ново лекарство-aceffein.
*
Re: вие ми се свят
« Отговор #5 -: Март 07, 2005, 09:08:33 am »
Миналият месец, цялата история продължи не пове4е от 1 седмица. След това мина. Не е от кръвното, с ниско съм, но като пия едно кафе се оправям. В4ера иzпих половин кафеварка и нищо.
Не съм бременна, мъжът ми беше в командировка, иzобщо не сме се срещали по време на овулация.
Не водя напрегнат живот, дори вси4ки драzнители съм ги иzолирала. Имала съм много тежки периоди в живота си и не съм имала такъв световъртеж.
Да, като прекаля с въртенето на главата ми се повръща. /Прекаляване е, когато погледна на ляво и след това да погледна на дясно. Не става дума zа тежки фиzи4ески упражнения./
Неzнам дали да се притеснявам или не. Да ти4ам на лекар или да иz4акам до следващия контролен преглед.
Писна ми да ми бодат и да ме иzследват. /Това го написах, zащото zнам 4е ще ме раzберете./
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
вие ми се свят
« Отговор #6 -: Март 07, 2005, 09:14:01 am »
Аз съм страдала дълги години от вестибулопатия. Трябва да те прегледа отоневролог, за да се изключат органични заболявания.
След това яж, пий и си носи новите дрехи - помощ няма, но и не се умира :lol:
Изпила съм много лекарства. Минава с времето постепенно, от самосебе си. Сега понякога получавам, но предимно когато съм уморена. Успех.
*
Уффф и аз се бъгнах...
« Отговор #7 -: Март 08, 2005, 00:48:15 am »
... спи ми се зверски, едни топли вълни, девет дена поддържам 37,1 и аз да кажа НЕ съм бременна!  Няма непорочно зачатие де... или поне не се виждам аз заченала от нищото! Просто ме е треснал някакъв тъп вирус явно, дето с нищо не се оправя. Сега си чакам и да ми дойде и съвсем картинката ще е пълна...