0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
За мен и за моята лудост
« -: Август 28, 2006, 12:32:12 pm »
Здравейте мили мои момичета,

тъй като живота ми се преобърна изведнъж и известно време предполагам ще го подреждам и няма да съм сред вас, бих искала да споделя.
Разделих се с мъжа ми. Стана толкова неочаквано и за мен самата, че все още не мога да се осъзная. Накратко, от известно време насам се чувствам изключително нещастна - първоначално мислех, че е заради бебешките ни неудачи, после - защото няма много време да прекарва с мен...Докато една сутрин - преди няколко седмици се събудих и реших, че не мога да продължавам да живея така. Стегнах малко багаж, обадих се на приятлеката си, която се готвеше след два дни да тръгва за морето, отидох при нея и впоследствие осъзнах, че просто не мога да се върна назад. Първите два дни ми беше изключително тежко - защото съм се събуждала до и съм живяла с Дима през последните пет години, но впоследствие осъзнах, че и без него съм цяла и дишам, че дори и се чувствам добре, обновена и окрилена от надеждата, че отново ще бъда щастлива. Осъзнах, че мъжът ми ми даваше всичко с изключение на най-важното за мен - да се чувствам единствена, специална и неповторима за един мъж. Никога не съм вярвала, че ще бъда способна на такава смела постъпка - все пак без него нямам нищичко, но го направих и знам, че е за добро, защото чувствам дълбоко в себе си, че искам да поема риска - докато все още съм млада да потърся онази изпепеляваща любов, за която съм чела по книгите и гледала по филмите, а ако не рискувам, никога няма да разбера има ли я или не и това също би ме убило. Сега осъзнавам колко странно нещо е животът - до вчера имах всичко в материален аспект - днес нямам дом, удобства, кола, компютър, пари, работа, нищичко, но пък съм по-щастлива и окрилена от всякога досега, чувствам се прекрасно, започвам отново да преоткривам света - търся си работа, благодаря на Бога за приятелите, които имам, които ме подкрепят в този момент - финансово, морално, с грижа.
Междувременно и се влюбих - все още незнам дали и какво би се получило с другия мъж - той се връща в средата на септември и тогава ще разбера, но това няма значение - с него или без него не мога да се върна към Дима, просто не мога.
Благодаря на Господ и за това, че бившият ми съпруг ме разбира - нещо повече, мисля че и той се чувства по същия начин. Това е такава благодат - не изпитвам чувство на вина, че съм го наранила. Знаете ли какво ми каза:  "В началото ми беше трудно, но сега знам, че нямам право да те спра, защото осъзнах, че никой не е виновен - аз просто не съм мъжът, от който ти имаш нужда. Искрено се надявам да бъдеш щастлива някой ден - ще се грижа за теб докато си намериш друг мъж или хубава работа". Направо не вярвах на ушите си каква късметлийка съм - и аз се чувствах по абсолютно същия начин :D.  Естествено, не мога да приема помощта му - просто сърце не ми дава да му позволя да се грижи за мен докато се справя с живота си, но това ме докосна толкова дълбоко и завинаги, че не мога да го изразя с думи. Чувствам го като мой брат - близнак, който чете душата ми, но не събужда страстта у нея (така както и аз у него, предполагам).
Това е моята история накратно. Надявам се да се завърна скоро при вас и тогава да прочета за много хубави - бебешки новини. Благодаря ви за всичко, вие сте много специални за мен - специални благодарности на Дидето и Данидан, щв ви се обадя в най-скоро време.
Целувам ви и ви прегръщам всички

Ралица
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

    Ganka

  • *****
  • 5926
  • мама и леля на ангелчета
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #1 -: Август 28, 2006, 12:48:23 pm »
Ралинка, щом така се чувстваш - явно това не е бил мъжът за теб. Щом сега се чувстваш добре и имаш желание да продължиш напред - дерзай. Търси я тая твоя искряща любов. Дано скоро те споходи!!! Късмет, мила и много кураж!
Обещах на Лили:)
 
"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #2 -: Август 28, 2006, 12:49:50 pm »
Рали, решението което си взела е много смело и много лично според мен, затова не бих могла да си позволя да го коментирам. Искам само да ти пожелая много, много късмет и щастие оттук нататък :bighug:
Дано всичко за което си мечтаеш се сбъдне!!!!
Стискам ти палци и се надявам скоро да пишеш как си, и да се похвалиш с добри новини!!!!!!!!!!!!

Успех!!!
*
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #3 -: Август 28, 2006, 13:04:04 pm »
rally_g,
пожелавам ти много късмет и Щастие!
Не се откаzвай от мечтите си и открий Любовта на живота си!
Както са каzали хората: всяко zло - zа добро. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*

    Danidan

  • *****
  • 1209
  • творец- щурец с малко щурче
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #4 -: Август 28, 2006, 13:07:14 pm »
Рали, вярвам, че напред те чакат само красиви неща!
Малко хора са готови на тази стъпка...сигурно има много нещастни жени по света, които просто преглътват...наистина си смела и затова ще намериш всичко, което търсиш, сигурна съм!
Прегръщам те много!
*

    naiema

  • ****
  • 998
  • Да бъдем силни и последователни в борбата!
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #5 -: Август 28, 2006, 13:09:01 pm »
Най-хубавото тепърва предстои!Усланяй се на тази мисъл и давай смело напред! :balk_21:
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #6 -: Август 28, 2006, 13:15:26 pm »
Няма  нищо по- хубаво от това да намериш себе си !
 Поздравявам те за смелостта ти! :balk_103:
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #7 -: Август 28, 2006, 13:23:36 pm »
Мила Рали,

изключително смела стъпка си направила. Но щом сърцето ти е подсказало, че това е правилното решение, то тогава смело напред!   Пожелавам ти много сила и воля да се справиш с моментните трудности. Няма страшно - пари се печелят. Важното е, че имаш добри приятели, които да те подкрепят и помагат в трудни моменти. Бъди здрава и дано скоро намериш мъж за когото ще си "единствена, специална и неповторима".

Много успехи!  :balk_602:
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #8 -: Август 28, 2006, 13:27:30 pm »
Ралинка, мислих си за теб, странно ми беше че отсъстваш във форума, притесних се, щях да пускам параноична тема "Къде е Рали!!!". Слава богу, добре си! Убедена съм, че промените са за добро, пожелавам ти го най-искрено. Не те познавам лично, но съм сигурна че успяваш да си онова, което си пожелаваш да бъдеш във фразичката под аватара ти!
Прегръщам те и ти желая щастие от сърце!
« Последна редакция: Август 28, 2006, 13:34:57 pm от minikky »


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #9 -: Август 28, 2006, 13:35:17 pm »
Хубаво е човек да разбере навреме какво иска! Много, много късмет и усмивки ти желая!
Мари
Alexandra
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #10 -: Август 28, 2006, 13:39:14 pm »
Рали, ти си една изключително смела млада жена и аз искрено ти се възхищавам! Пожелавам ти да откриеш това, което търсиш и да успееш да го задържиш, защото ти заслужаваш цялото щастие на света!
Прегръщам те и ти желая късмет! Помни, че ние тук винаги ще ти бъдем приятелки, макар и да не се познаваме лично!
Успех, мила!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

    peti_pati

  • ****
  • 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #11 -: Август 28, 2006, 13:50:48 pm »
Мила Рали,

Искам да ти кажа, че се радвам за теб и едновременно с това ти се възхищавам.
Знам, че в началото няма да ти е лесно, но важното е, че тази голяма стъпка е в правилната за теб посока. Ако имаш нужда от нещо, знаеш че съм насреща.
Попътен вятър и ще те чакаме отново сред нас :bighug:.
Намерихме нашето синче.
*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #12 -: Август 28, 2006, 14:02:39 pm »
Раличка :bighug: Знам как се чувстваш, защото съм минавала през това. Беше ми тъжно в началото и се чувствах виновна. Сега всеки от нас си има свой живот и сме щастливи по отделно. Аз срещнах любимия си съпруг, той реализира мечтите си за кариера. Но останахме с добри чувства един към друг. Пожелавам ти да срещнеш мъжа на живота си, който да те кара да се чувстваш специална и много щастлива!


Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #13 -: Август 28, 2006, 14:12:27 pm »
Стискам палци да оправиш живота си час по-скоро.
Търси, това което искаш....намери го......имай щастието да го
задържиш в живота си. Поздравявам те за проявената смелост
и решителност. Както и за верните приятели, които са до теб
в момента, когато са ти най-необходими. Ти си силна жена и
ще се справиш.

*
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #14 -: Август 28, 2006, 14:16:41 pm »
Рали, най-важното е, че решението е взето със сърцето. Тези решения винаги са правилни. Съвсем скоро ще се родиш отново и ще намериш изгубените радости.
Бъди силна и щастлива.


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

    naha

  • *****
  • 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #15 -: Август 28, 2006, 14:43:05 pm »
Много смелост се изисква за подобно решение и в последствие действие.  Успех и много много късмет ти желая мила за напред в живота ти. Открии бързо човека, които ще те направи истински щастлива. Прегръщам те и те целувам. Попътен вятър и повече усмивки.
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #16 -: Август 28, 2006, 14:46:10 pm »
Рали, мила.... Късмет с взетото решение... Ти си една много много смела мацка, вярвам, че ще успееш, ще бъдеш единствена, любима и ненагледна за мъжа, който те заслужава...

Всеки път, когато прочета, че някоя жена е решила да вземе съдбата си в ръце и да послуша сърцето си, много се радвам... Радвам се, че не робуваме на измислени клишета и чувство за сигурност...

Успех мила, стискам палци в живота ти всичко да се подреди от прекрасно по-прекрасно... Една много голяма и широка прегръдка за теб  :bighug: и знай, че винаги можеш да разчиташ на нашата подкрепа...

ПП - мобилния ти го пращам на лични  :D

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #17 -: Август 28, 2006, 14:47:10 pm »
Рали, решението което си взела е много смело и много лично според мен, затова не бих могла да си позволя да го коментирам. Искам само да ти пожелая много, много късмет и щастие оттук нататък :bighug:
Дано всичко за което си мечтаеш се сбъдне!!!!
Стискам ти палци и се надявам скоро да пишеш как си, и да се похвалиш с добри новини!!!!!!!!!!!!

Успех!!!

Чудесно казано, присъединявам се!

Мила Раличка, наистина си проявила малко лудост :lol: :lol: Щастието и късметът обичат смелите, дано те споходят с пълна сила скоро :D
Благодаря ти, Бени!







*
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #18 -: Август 28, 2006, 14:47:52 pm »
     Рали, поздравявам те за смелостта да следваш сърцето си и да търсиш щастието! Човек е роден , за да бъде щастлив, не да страда и да се примирява. Ти си прекрасен човек и съм сигурна, че ще постигнеш това, което искаш.Искрено ти желая да намериш истинската любов, а след нея ще дойде съвсем естествено и това, за което всички тук мечтаем.Успех, миличка! :bighug:
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
*
Re: За мен и за моята лудост
« Отговор #19 -: Август 28, 2006, 17:28:02 pm »
Рали, дано възможно най-бързо успееш да се справиш с всичко.
Успех и много късмет!
 :bighug:
П.С. Много ще ни липсваш, затова не забравяй да ни навестяваш от време на време във форума.