0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Не е 4естно !!!
« -: Август 17, 2006, 14:24:42 pm »
"След като отслабнах 22 кг за 2 месеца, гърдите ми приеха формата на мръсни чорапи, нещо като камък в торба.

Обхваната от следродилна депресия, започнах да обвинявам дъщеря си, че ми е взела нещо безвъзвратно и това ми пречеше да бъда всеотдайна майка..."Боже, дано не ми ги вземе никой". Толкова години съм ги искала. Радостта ми се равняваше на радостта да имам дете".
 Блеейки по нета в4ера, попаднах на БГ списание от типа Ел ,в което вземат интервиу от "миска" със силиконов биуст. Това горното се отнася за гърдите и !???????
 Под веселия поглед на едно сладко беб4е (което ми се усмихва от снимката на биурото на колежката ми, щото моето пс не работи) се питам пак за кой ли път защо?
 ЗАщО АЗ НЕ, а такива ментални пустини ДА?
 Слу4ва ли ви се да се питате същото нещо в подобни ситуации и как се из4иствате психи4ески?
 щото аз от в4ера все за това интервиу мисля...
*
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #1 -: Август 17, 2006, 14:28:19 pm »
Въпросната миска нееднократно гордо е заявявала, че е взела кредит, за да направи "мръсните чорапи" отново тип "Уондърбра".
За сметка на това ревеше, че детето й нямало красиво обзаведена детска стая...
Простотията ходи по хората...


"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #2 -: Август 17, 2006, 14:57:30 pm »
White аз не и казах името за да не и правя реклама, а тя била "известна"  8O . Поне ме разсмя със заклиу4ението си  :D
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #3 -: Август 17, 2006, 15:16:52 pm »
Ментални пустини - страхотно определение :D :D

А на въпросът Защо аз нямам отговор :(
Благодаря ти, Бени!







Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #4 -: Август 17, 2006, 15:24:22 pm »
Знаем я коя е, няма нужда от реклама. Доста неща се изписаха за нея. А май Лали беше казала някъде ... това понятия честно, справедливо, направо ги забрави ... Нищо не е честно в този живот.

И аз бях в мълчалив потрес като слушах в едно интервю същата как обясняваше, че бащата на детето я бил измамил. Обещал й ако му роди дете всичко, което една жена може да поиска (той е женен). Водещия пита "Семейство, дом, какво?" пък тя мигна насреща му и каза "Ми да ме осигури материално" (по памет цитирам)

А де?  :(
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #5 -: Август 17, 2006, 16:36:48 pm »
Истинска пустиня, без шанс да бъде полята някога макар и от ситен дъждец :D Горкото й детенце, дано падането в басейна да му е последният инцидент, че с тази майка...боже опази!


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #6 -: Август 17, 2006, 16:50:09 pm »
 Да тук баба ми би казала "Господ да не дава"!
 Пък аз бих ви казала пак - благодаря ви 4е ви има, та да не се заблуждавам 4е ме4тата на младите :lol: българки е да позират с новите си силиконовите  гърди в едно друго списание, и на него да не му правя реклама (това пък е инсинуация на лъскавия боклук поместил интервиуто)...
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #7 -: Август 21, 2006, 10:57:40 am »
Не е честно!!!
Преди няколко вечери станах свидетел на това, как млада майка с бебе седеше на масата, за да си изпие ракията, а бебего плачеше с всичка сила, но тя така и не се помръдна. Отговорът й беше, ами има си колики и е нормално да плаче, само че часът беше около 23, а бебчето свиваше крачетата от болка и скимтеше.
Идеше ми да й се развикам, но вместо това си тръгнах към къщи и плаках почти до сутринта! Не е честно, нали! Защото болката понякога е по-силна от тази, която можем да понесем...
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #8 -: Август 21, 2006, 11:15:15 am »
Розовелка мила  :bighug:
Re: Не е 4естно !!!
« Отговор #9 -: Август 21, 2006, 12:48:22 pm »
А бременна жена с цигара и кафе в ръка??
Аз съм миролюбив човек, но при такава гледка очите ми се пълнят с кръв, с мъка се сдържам от нападение. Но съм убедена, че човек рано или късно страда заради безотговорността си :(


МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika