0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Стимулиране на овулацията
« -: Май 02, 2004, 16:13:15 pm »
Здравейте,

предстои ми инсеминация. Лекарят ми препоръча да си купя Серофен, който бил по-добър препарат от аналога Клостилбегит. Проблемът е, че не се продава в България.
Ако някой е ползвал Серофен или Кломид и вече не му е необходим, нека да ми пише на nellynaneva@yahoo.com, за да го купя от него.

Мисля, че не е лоша идея да си помагаме с лекарствата, защото често в България липсват по-добрите.

Поздрави и пожелание за много хубави бебета за всички!
Нели
лекарството Клостилбегит
« Отговор #1 -: Май 27, 2004, 08:58:47 am »
Февруари месец тази година ми предписаха това лекарство за стимулиране на яйчниците.Причината беше нередовният ми цикъл и стимулиране на овулация, лекарят ме предупреди ,че е възможна появата на кисти.Резултатът бременност ,а след това аборт ,причината била "кухо яйце".Не съм лекар и не знам ,но явно  това лекарство не ми помогна . Ако знаете за по-добро лекарство или билки пишете ми.  rozalindak@abv.bg.И още нещо казаха ми ,че след аборт трудно се забременявало вярно ли е и ще има ли някакви последстия?
Искам бебче и го пожелавам и на вас ! :wink:
.до Розалия
« Отговор #2 -: Юни 10, 2004, 20:52:37 pm »
Е веднага след аборт не е и хубаво да правиш опити .....трябва да мине малко време . Но не е невъзможно. Какви антибиотици си пила след кюретаж (ако е имало , знам ли) - трябвало е да ти предпишат . Сега ти предстои бавно да се успокоиш и да си отпочинеш , но същевременно ако е належащо да направиш изследвания според препоръките на гинеколога ти , и ще видиш колко бързо ще стане.
Успех ..от Пловдив
Стимулиране на овулацията
« Отговор #3 -: Март 29, 2005, 13:12:37 pm »
Zdrasti az sym nova tuk mislq che si prava trqbva da izchakash malko i vsichko shte se opravi ,az sym pravila 1 abort i posle sled vreme zabremenqh.VSICHKO SHTE E NARED :D
Стимулиране на овулацията
« Отговор #4 -: Март 29, 2005, 18:20:21 pm »
Тони темата е от преди почти една година гледай датите преди да отговаряш.  :wink:
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Стимулиране на овулацията
« Отговор #5 -: Март 29, 2005, 20:30:16 pm »
Що пък, няма лошо, какво като темата е от преди година. Аз я прочетох, все нещо се научава, пък и движение да има. :lol: