0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Скъпи приятели,

Отмина поредното издание на Европейската седмица на фертилността. Събитието се организира ежегодно през първата седмица на ноември от паневропейската организация Fertility Europe, в която членуваме и ние от сдружение "Зачатие".

Тази година темата на седмицата е „25 милиона съдби: Едно и също предизвикателство“ и се фокусира върху личните съдби, пропуските и бариерите по отношение на лечението на пациентите с репродуктивни проблеми.

В тази връзка бихме искали да се обърнем към вас с анкета - как ви подкрепяме по вашия път към мечтаното дете? Какви са основните предизвикателства, които срещате/срещнахте по своя
път на борбата с инфертилитета? Какво бихте искали да се промени? Как можем да ви помогнем?

Благодарим Ви за отзивите!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!