0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мили дами , здравейте ! Искам първо да ви разкажа , моята история . Отидох на д-р Минев в селена и ми изписа елевит и витамин D , сега ми предписа инжекция choriomon 5000 и дуфастон , каза че скед 13 дни да си направя тест . Въпроса ми е дали някой си е бил такава инжекция и дали е преминал през всичко това . С Поликистоза съм и от 2 години чакаме бебето , но уви не идва . Притеснявам се и стискам палци да сд появят 2 черти . Моля споделете вашите истории и помогнали ли са си инжекцийте . Бъдете здрави !
*

    Мели

  • Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Re: Репродуктивни специалисти в България
« Отговор #1 -: Март 04, 2022, 13:30:55 pm »
Здравей, Dani!

Първо добре дошла тук и дано бързо се преместиш в темата на бременните. :)

След две години неуспешни опити трябва да се направят следните неща:
- спермограма и оценка на репродуктивните проблеми при мъжа
- диагностика на овулацията
- тест за проходимост на маточните тръби.

Доколкото разбирам, при тебе има проблем с овулацията? Ниски нива на вит. Д може би? Спермограмата и тръбите са наред? Добре е да дадеш повече информация, за да се включат и други участници във форума.


"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
Re: Репродуктивни специалисти в България
« Отговор #2 -: Март 21, 2022, 13:11:32 pm »
От скоро ходя при д-р Минев в Селена , но само ми дава Фемара Дуфастон и витамини . Не ми е пускал до сега изследвания и една инжекция ми даде в корема , но вечно е забързан и не обяснява , сякаш няма търпение да ми даде рецепта и до там . Сега смятам да опитам при Ставрев ,но виждам  че са двама . Моля споделете ми вашите мнения , не разбирам , защо не ни пуска спермограма и цветна снимка . Не знам към кого да се насоча . Моля за мнения . Хубав ден ❤❤❤