0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Zachatie.org навърши пълнолетие!
« -: Октомври 02, 2021, 15:55:57 pm »
Zachatie.org навърши пълнолетие!

Днес най-големият български информационен портал за репродуктивно здраве празнува своя 18-ти рожден ден.

Създаден от група български жени и мъже, обединени от желанието да станат родители, сайтът видя бял свят на 2-ри октомври 2003-та година. Постепенно той се превърна в уникално съчетание от изключително богата информационна библиотека, посветена на репродуктивното здраве и стерилитета, оживени дискусионни форуми и безплатен онлайн календар за следене на овулация и планиране на бременност. Създаде се и много популярната група за взаимопомощ "Забременяване от А до Я" във Фейсбук, поддържана от екипа на zachatie.org.

Богатството на zachatie.org се крие в три основни неща – огромният обем ценна справочна и медицинска информация, събран и подреден на едно място и на български език; големият брой посетители на сайта, форумите и Фейсбук групата, които допринасят за неговата непрестанно развиваща се жива същност; невероятният екип от доброволци, който създаде, развива и поддържа сайта вече 18 години от самото му начало.

Честит празник на всички, които обичат и използват zachatie.org!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!