0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате гинеколог, на който мога да се доверя за водене на рискова бременност и евентуално раждане. Насочила съм се към АГ болница, главно заради неонатологията, но съм отворена и към други предложения. Иска ми се по възможност раждането да е нормално, да не ме натискат за секцио. Това ще ми е втора бременност, вече имам едно дете, но по време на бременността ми не бях във Варна, затова се обръщам към вас за съвет. С цервикална недостатъчност съм, вследствие на конизация. Със сигурност ще направя серклаж, но в София. Искам да избера гинеколог, който няма да претупва прегледите и на който мога да разчитам. Моля да се включат момичета, които са били с рискова бременност, кой ви води ЖК и при кой раждахте?
Благодаря ви предварително!
*
Re: Следене на рискова бременност Варна
« Отговор #1 -: Май 04, 2021, 13:33:00 pm »
Слънчицето е от Варна и ще се включи, но тя си води бременността при д-р Александров младши. Споменавала е, че всеки преглед й е бил като фетална морфология, тоест е оглеждано всичко. Но тя ще каже с подробности. По моите виждания той е добър вариант, защото е репродуктивен лекар, те се занимават основно с проблемно забременяване и са наясно с рисковете при последваща бременност.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Следене на рискова бременност Варна
« Отговор #2 -: Май 04, 2021, 21:58:08 pm »
Много бих се радвала да се включат повече момичета от Варна. До момента като имена съм се спряла на Танев, Георгиев - АГ, Славчев - Окръжна и Яков - Майчин дом. От всички болници, предпочитам да съм в АГ, но четох, че Танев и Георгиев израждат секцио и не пормат ангажимент за нормално раждане. Така че, бих се радвала на всякаква информация. Благодаря ви.
*
Re: Следене на рискова бременност Варна
« Отговор #3 -: Май 10, 2021, 09:39:58 am »
Мнението ми за Танев е,че лежи ма стари лаври.Нямам добро впечатление от кратката ни среща.
Иначе АГ е добра болница и изобщо не се замисляй.
Славчев е с доста лоши отзиви напоследък.
Д-р,Александров младши или старши ,както и д-р Анжел препоръчвам с две ръце.
*
Re: Следене на рискова бременност Варна
« Отговор #4 -: Май 10, 2021, 09:47:51 am »
То освен това може да се следиш при един лекар и да раждаш в клиника с добра неонатология. Аз така правя. Следя си при д-р Даскалов, който е специалист при рискови и трудно постигнати бременностти, той не изражда. Живот и здраве ще раждам в клиника с добра неонатология. Колко му е едно секцио да ми направят
Бъди промяната, която искаш да видиш в света