0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #880 -: Февруари 15, 2020, 09:13:11 am »
Добро утро, момичета.
Хубави неща чета, Лято :-)
Много се радвам.

Според вас с 14мм не спукан и почнал да се пълни фуликул с кръв, може ли да се започне опит?
Според лекарката няма проблем.

Аз се притеснявам, че още не са ми се стабилизира ли хормоните, каквото и да пия като добавка, все става реакция. А сега и този фуликул..


Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #881 -: Февруари 15, 2020, 15:02:49 pm »
WideD, за съжаление не мога да помогна. Дано се включи някой разбиращ. Тя не ти ли обясни какво се случва когато фоликула започне да се пълни с кръв?

Моят мъж днес сутринта сдаде багажа. Втори peak ден ни е, но няма никакъв шанс да работим два пъти днес. Ще се радвам и на един, ако успеем. Купила съм му цяла кутия от любимите пастички, та да видим. Ку не стане, значи не е било писано този месец.

Лято, днес прави ли трети тест?

26.09.2019
*

    Anika85

  • ***
  • 195
  • Много се обичаме
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #882 -: Февруари 15, 2020, 17:53:08 pm »
На мен ми дойде баш на 14 .02. Този месец ще пробваме пак  и ако няма успех и успея да се прибера до България Април месец, направо отиваме при др. Персенска- понеже съм нейна пациаентка. Ако не, открих една клиника тук в Клагенфурт , която само за консултация ми иска 200 евро, но каквото такова.


*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #883 -: Февруари 15, 2020, 18:17:14 pm »
200 Евро са си доста, прегледа включен ли е?
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #884 -: Февруари 16, 2020, 07:21:15 am »
Wided, с тая кръв мен ме уплаши. За съжаление нямам идея дали може да се прави опит, но вероятно няма да е чак такъв проблем ако се обичате.
Правих и трети тест, да. Много се чудих дали има смисъл, но в крайна сметка реших да го пусна за последно, тъй като първият резултат просто нямаше да ми го признаят. Даже жената от манипулационната си направи устата да си направя теста отново и на датата (в сряда), но не ѝ се получи. 221,6 е последният резултат. Записах си час. Първо си записах за 25 този месец,после го смених за 27 и накрая реших да е другия месец, на 04.03. рано сутринта. Хем евентуално за сърчице, хем и за лекарства, а може би и за болничен, че съм на 3 места, но 2 от тях няма да се сърдят ако ме няма, а третото е на граждански договор и съм сама там (няма вируси, не е тежко и мога да отсъствам когато се налага). Просто 3 работи ще ми дойдат много, а не ми се напуска от никъде засега. А няма вариант да съм болничен само от едното, а да оставя 2 места и толкова отпуска нямам, тъй че засега ще обсъдя този вариант.
Вие празнувахте ли в петък?

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #885 -: Февруари 16, 2020, 09:40:26 am »
Лято, толкова е прекрасно да знаеш, че си успял! Поставям се на мястото на всички ви с положителен тест и сърцето ми се пълни ❤ Ние празнувахме, малко пенсионерски  :D Излизахме на вечеря и бяхме на кино  :D
Яничка, дано сте хванали момента. Лошо е че се напрягаме и ние и те, като действаме по план. Иначе, ако е останала някоя пастичка да минавам  :lol:
Аника, дано намерите начин да си дойдете, защото наистина са си доста пари и то само за консултация.
Аз да се похваля. Най-сетне спрях всичко сладко, захарно, шоколадово и безалкохолно от началото на месеца, даже не успява и дяволчето да ме съблазни! И цигарите ги няма от началото на септември. Дано успея някак да подобря качеството на пустите яйцеклетки.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #886 -: Февруари 16, 2020, 12:20:29 pm »
Аника, нямате ли частна здравна система със застраховки? В Англия например има, но е уажсно скъпа. Докато сега в Испания плащам 60 евро на месец и през застрховката минавам всичко. Даже сега ще ми се поднови полицата и мислех, че много ще ми вдигнат застраховката, а те само с 2 евро.
Иначе и при нас са горе долу такива цените. А за кръвните изследвания няма да говоря. Една тромбофилия е 600-700 евра.

Лято, страхотно е ЧХГ. То няма смисъл от повече. И защо да не ти го признаят. Аз направих тест седмица по-рано, но се обадих на доктора на датата и той само се забавлява с мен, че съм бързала толкова много, но не ми е казал, че е невалиден.

Лейди, браво! Давай все така. Особено за цигарите, много те подкрепям. Отвратително нещо са. Аз бях пушач 20 години, а сега само като ми замирише на цигара и ми става ужасно гадно. Не знам как съм си го навирала това в устата толкова време, че даже са се намирали мъже дет да ме целуват и им е било кеф. Пфу!

Ний не сме празнували нищо. Не съм нито католичка, нито смятам че любовта трябва да се празнува само в един ден. Така че даже и във Фейса гледах да не се мяркам, че то беше една червена феерия от любов...
Иначе вчера пастичките свършиха работа (не остана нито една) и успяхме поне един път (Лина е информирана, да не се притеснявате за нея, пратих й пощенски гълъб с експресна доставка).
Днес мисля още един път и от утре утрогестан. Направих си труда да му прочета листовката и заради разширените ми вени не трябва да го пия, а да го слагам вагинално.

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #887 -: Февруари 16, 2020, 16:11:58 pm »
Яничка, 10 години обяснявам на моя мъж, че аз празнувам 8 март, а не св. Валентин. Се тая, той има друго виждане. Тая година бях с малкия на тренировка и получих обяснение в любов. "напазарувал съм за над 100 лв, ядене има и реших да не харча пари за цветя, но да знаеш, че те обичам."
Най- сетне разбра, че аз цветя не ям.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #888 -: Февруари 17, 2020, 08:41:51 am »
Супер резултат, Лято.Само аз не знам каква ти е конкретната симптоматика и какво налага апликация на зарзио ? Пита ли? Аз съм изключително резервирана съм него и вече против допълнителни лекарства, освен ако няма нужда. На неща от тип "за всеки случай" - НЕ, мерси. Все си мисля, че освен преплетената пъпна връв го "предобрихме" милото ми бебенце. Мен , например, все се чувствах някак си неудобно, да питам защото виждах, че са преуморени докторите и тн, но в крайна сметка трябва човек да разпитва и да се интересува. Поне аз вече ще питам по сто пъти ако трябва.  Иначе за болничния, и аз мисля да си починеш- то пътуването от 3 работи само скапва пък камо ли там нещо да правиш. А и като си седиш у дома не се харчат толкова пари честно казано. Аз лично , дай Боже, да изкарам до края, мисля този път да си остана в офиса. Дано не ме накачулят с мега много дразнещи неща- само ако така стане ще го мисля. Но иначе, психически съм по -добре на работа. Като дойда в 8, не знам кога е станало 5,което ме устройваЛейди, поздравления за сладкото  и цигарите. Със сигурност ще има резултат. Мен като ме гориха с лазер ,заради HPV 16  плюс лоша цитонамазка и нз какво още изришно ми казаха, без цигари. И ги бях спряла за година-имах чудесни резултати. Сигурна съм, че и преи теб ще е така. Яничка, да добър отчет даде, че аз съм като една маа Божка, да бдя над младите влюбени. На 14 си взех НК клектките 10% (отдъхнах си) , и после едвам намерихме с една приятелка къде да седнем да хапнем. Разконспирира ме, че съм бременна но я заклех в мълчание хаха. Бях взела един ваучер за флотация на Митко, получих и цветя и един плюен заек, които много ме зарадваха. Аз обичам такива неща, но не сме празнували. Той беше до късно на работа и аз , след ресторанта, директо го взех от работа . По пътя една корса се удари на 10 метра от мене. Добре, че не бях по-близко щеше да стане верижна. Един пиян дядо с една , значително по-млада,за нас леля, слязаха. Качи корста на половин метър, издигнато за трамвайна спирка (малко над пътната настилка, там чакат трамвая хората) . Абе, ужас.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #889 -: Февруари 17, 2020, 08:55:47 am »
Било помагало за имплантацията, но ще разпитам повече на преглед. Лина, малкия дявол е бил. Много ли се уплаши ти? Аз напоследък извръщам глава от тия работи. Искам да мисля за живота и радости те му, а не за гъгите и неволите.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #890 -: Февруари 17, 2020, 13:44:46 pm »
Ами, не честно казано. По-скоро бях изненадана. Човек май по-добре да не гледа, такива неща.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #891 -: Февруари 17, 2020, 14:14:10 pm »
Момичета, докога трябва да взимам утрогестана? Сега с FH Pro-то ми идва на 24-ти ден. Ако искам пак тогава да дойде, на 23-ти ли трябва да спра или по-рано. Опитвам се да си предвидя запазване на часове в България и се чудя как да наглася всичко.
Сега ще кажете - ма вий нали опити правихте, ама аз като Тома Неверни, не се надам да стане от веднъж  :lol: и да нямам цикъл следващият месец, макар че ще бъде чуден подарък за 5-тата годишнина от сватбата ни (на същият ден е и 7-мата откакто сме заедно).

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #892 -: Февруари 17, 2020, 15:38:55 pm »
Яничка, ти тест ще правиш ли да разбереш дали е станало или направо мислиш да го спираш?
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #893 -: Февруари 17, 2020, 15:52:23 pm »
Яничка, ти тест ще правиш ли да разбереш дали е станало или направо мислиш да го спираш?

Лина ме нави да направя. Иначе мислех да чакам датата на цикъл и да правя уринарен. Но на 26-ти ще водя детето на лекар до Валенсия и ще използвам да мина през една лаборатория. Че иначе при нас няма лаборатории и задълже трябва да пътувам до Валенсия.

26.09.2019
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #894 -: Февруари 17, 2020, 16:21:47 pm »
Дано да е положителен :-)
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #895 -: Февруари 17, 2020, 16:25:29 pm »
Стискам палци, Яничка.

*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #896 -: Февруари 17, 2020, 16:45:10 pm »
Аз съм един страшен подстрекател :) Ще се боцнеш и като видиш плюса ай, ай , ай :)
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #897 -: Февруари 17, 2020, 17:09:01 pm »
Аз трябва да се класира скоро да си взема имунологичните резултати при Русев. Без час ще съм и се чудя кога да отида да чакам и да е с по-малко хора. Някоя да има опит? Предния път бях с час, но сега нямам.
Един миг обич може и ще направи света съвършен.
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #898 -: Февруари 17, 2020, 17:42:34 pm »
WideD, или рано сутринта, или след 17 часа най-добре. Последно си отвисях 3-4 часа следобеда.
*
Re: Правим опити за бебе - 26 тема
« Отговор #899 -: Февруари 18, 2020, 07:35:54 am »
Мерси, Кукапетъл
Сигурно ще тръгна по-рано днес да се пробвам
Един миг обич може и ще направи света съвършен.