0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мили момичета бях бремена до 21  май когато на обяд се возихме в колата и почувствах болка в кръста .Помина ми но вечерта получих кървене и пролабирал мехур и бебето се изгуби.Хистология нищо .Аз си мисля защото 10 дни преди това имах слузесто течение и втвърдяване на корема.Обадихме се на доктора не било сериозно да си пия магнерич на 4д доктора уж видя шииката добре без вагинален преглед .Сега още нямам цикал на ехографа не се виждало и ако не ми доиде утрогестан и после не знам Дали ще мога да забременея дали няма да има сраствания и дали ще се износи.Доктора ми каза че не се знае и нещо за сурогатство Миналата година задаржан аборт в9 седмица .Миналата година се омъжих за луд след аборта си инсценира .СЕГА СЪМ С ДРУГ.АКО СЕ ПОВТОРИ.И ме остави хората не им пука само аз си страдам
*
Съжалявам за загубата и за това, през което е трябвало да преминете.
Изследвания за бактерии имаш ли? Какво сурогатство?! Има начини на серклаж, при които се преодолява проблемите с шийката. Трябва да се направят изследвания. Темата ти е хашимото, тромбофилия, имаш ли нещо от тези изброените? Също е пусната в адреси и клиники- търсиш си клиника ли?
 
Аз имам съмнения за шиика но имах и контрахирана матка а може да е и нещо друго и сега ако са ми увредили матка и има сраствания за сега нямам цикал на видеозон не се видя да ми доиде скоро. А мъжа не се знае как ще реагира при друг проблем.Защото един луд  след мисед направо един месец след това ме изостави.Знаете ли някои  специялист да се занимава с подобни проблеми само да нее в маичин дом защото там хранов се прави на зает и заради тех си изпущих бебето.ТАМ жените на конвеир и без да им пука като,че ли им е кеф да абортират жените.Точно там на една жена и предлага да и махне матка еди ден след аборт 19 седмица защото мъжа и проблем с сърце на жена  сърцебиене  ,че няма да го износи и психологически я принуждават тя на години има две големи деца ,но се е прегледала при друг лекар и е казал,че няма миома.
*
Бубчето, много трудно ти разбирам какво пишеш. Би ли обръщало повече внимание, че се губи смисъла.
Мъже много, ако замине значи не е читав.
Отиди при репродуктивен специалист. В София има много. Ето списък с клиниките.
http://www.zachatie.org/bibliotekata/kliniki-po-sterilitet-v-balgariya

Да знаеш само, че не работят по здравна каса.
Да  поясня имам тромбофилия, хашимото и инсулинова резистентност. А в личен план миналата година се омъжих с подпис за човек  който си разкри истинската същностт след подписа веднага забременях,но е било мисед в9 седмица и ми направиха абразио. Тои си измисли причини да се кара с мен и един месец след това си подаде документи за развод. След това не стига загубата с бременост,но и развод .Сега срещнах по нормален човек и решихме да поживеем заедно заедно решихме да забременяван ,но благодарение на лекари и некадърни консултации.Аз и на частно през 10 15 дни ходех на видеозони било е следено от мен  ,но като ти каже няма срашно това е лекарсконедоглеждане. За клиника мисля в щерев ,но искам момичета да ми кажете дали след голям аборт сте забременели дали няма за тръби и матка  нямам инфекция ноне знам.
Момичета а в св.София някои лекар да се занимава и да сте доволни.Аз след кюртажа отидох по спешност там платих си 50лева да ме пргледат защото имах изпадане на парченца .Там където ми го правиха хранов се покри . Такава безодговорност оттях.
*
Щом имаш тези заболявания се надявам да имаш и адекватно лечение на тях, нали?
Задължително микробиология. Една от най- честите причини за късен аборт е инфекция. Ако може да се търси хубавата новина, то тя е, че е преодолимо.
Не мога да дам мнение за конкретни болници и лекари, защото не съм ги посещавала. Според мен си харесай клиника и отивай там. Правилният лекар е на късмет- трябва да си имате доверие и да го "усетиш".
Да се включат и пациенти на тези болница, ако има.
Мерси мила  много имам нужда да получа разбиране.ТСХ беше 2,6 а с фраксипарина се коригира тромбофилията,но след аборт не си ги бия инжекции.А трябва ли да се лекувам с нещо нищо не ми казаха след аборта .имам пет леиден мутация мтхфр Ц 6 77Т мутация наследствена
*
Фактор 5 е кофти. Още от положителен тест започваш с фраксипарин, нали? ТСХ ти е висок.
Не взимаш ли Метформин за ИР? Хубаво е да се взима и първия триместър от бременността.
Дано скоро намериш лекаря си и да гушнеш рожба!
НЕ съм пила метформин, но мисля след като достигна по голям месец това не е било  проблем може би за после ,но щях да изследвам за гестационен диябет все още мисля за тази шиика но доктора НЕ КАЗА нищо .И сега  ако ми се слепи или срастне матка или тръби .