0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Има ли бременност?
« -: Февруари 17, 2019, 23:09:23 pm »
Здравйте дами. Нова съм тук и се извинявам ако не пиша където трябва.. Та проблемът ми е следния цикълът ми е 30-31 дни, попринцип е точен с един-два дни закъснение.. Декември М. дойде на 27 до 1 януари.. На 16 януари с приятеля ми правихме с... без да се пазим, но не е свършвал в мен.. След това на 27 януари ми дойде нормална М. обилна с доста съсиреци.. Отново приключи на 1, но на 3 имах нещо като сополесто течение с малка нишка кръв.. Помислих си, че може да има нещо и на 6 направих тест - отрицателен.. На 9 също правих тест пак отрицателен.. Но усещам болки в яйчниците, кръста и около пъпа.. Не знам дали си внушавам или не, но май и гърдите ми са някак по-различни от преди.. Знам, че май задавам глупав въпрос, но съм в такава възраст, в която нямам намерение да раждам и притеснението ми е в повече.. Моля просто да изкажете мнението си и да ми кажете ако няма вероятност за бременност от какво може да ме болят яйчниците и гърдите ми да са набъбнали.. Благодаря предварително :) :)
*
Re: Има ли бременност?
« Отговор #1 -: Февруари 17, 2019, 23:22:28 pm »
Не се притеснявай, надали си бременна. Гърдите болят например от повишаване на хормона Пролактин, който е хормон на стреса. И други хормони имат отношение върху гърдите, вероятно е хормонално
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Има ли бременност?
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2019, 11:30:53 am »
Дошло ти е и то обилно, имаш 2 отрицателни теста, ама се чудиш дали си бременна?! Спокойно, не си. Нормално е да не искаш бебе, щом смяташ, че не ти е време. Просто си намери от къде да прочетеш повече за забременяването и как точно се случва. Ама от сериозни източници, не от форуми разни. Дори в нашия сайт, подчертавам сайт има достатъчно информация.
И щом още не искаш бебе, заложете на по-сигурна контрацепция.
Re: Има ли бременност?
« Отговор #3 -: Февруари 18, 2019, 14:39:27 pm »
teri_90, Pesheck благодаря ви много.. Колкото до забременяването, уж чета, но навсякъде пише различно.. Затова се притесних макар тестовете да бяха отрицателни..
*

    Pesheck

  • *
  • 5861
  • Туй аз няма да го търпя и толкоз!
Re: Има ли бременност?
« Отговор #4 -: Февруари 21, 2019, 10:32:19 am »


Може да ти даде яснота по въпроса със забременяването.