0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ентерококи фекалис борба
« -: Януари 30, 2019, 11:23:38 am »
Здравейте,откриха ми ентерококи фекалис вече 2г и още не съм се излекувала. Разбрах за болестта си единственно по неприятната миризма от тялото ми, на гнило,на риба на загоряло. Пила съм много хапчета без резултат. Нз дали проблема е гинекологичен. Защото ми откриха колит имам запек и болки ниско в корема. Сутрин урината ми е тъмна и миризлива. Или проблема е в черния дроб понеже много пъти получих алкохолно натравяне,след което спрях да пия. Замайвам се имам проблеми с концентрацията и паметта. Постоянно се чувствам отпаднала,понякога ме боли сърцето и слънчевия сплит. Гърба ме боли всеки ден усещам тежест в гърдите и болка в бъбреците. Какъв съвет ще ми дадете за къде съм какво ми е?
*
Re: Ентерококи фекалис борба
« Отговор #1 -: Януари 30, 2019, 11:42:27 am »
Здрасти, аз се боря вече една година с какво ли не. Предполагам си лекувана спрямо антибиограми, така че няма и да ги предлагам даже.
Аз бих препоръчала изследване за пропускливост на червата като за начало. Хранене с много фибри, защото всяка болест започва от червата и свършва с тях. Аз в момента съм на хомеопатия само, за да изчистя черния дроб от антибиотиците. Междувременно пия алое вера за вътрешна детоксикация. Според мен основно трябва да мислиш за изчистване на тялото като цяло. Умората може да говори за гадини и на други места из тялото. Също вземи гелчета за нормализиране на ПХ на влагалището. Аз лично така реших за момента да действам: изчистване на тялото и връщане на нормални ниван на ПХ (ако току виж завъдя лактобацили). Тялото би могло и само да се справи, стига да е в добро състояние.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света