0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

След развода
« -: Януари 04, 2019, 15:09:02 pm »
Здравейте момичета,

За много години!
Отдавна не съм имала време да пиша тук, защото 2018 не ми беше от най-любимите и лежерни години, най-меко казано. Наред с хубавите неща, които ми донесе, ми донесе и развод.
Всичко лека полека започва да се нарежда и ми е по-спокойно, но все още има неща за напасване в новата ситуация.
Исках да питам тези от вас, които имат опит с това, как сте организирали виждането на бащата с детето по празниците и на рождения ден на детето? С Коледа и НГ е по-лесно, защото при единия е за Коледа, а при другия за НГ, но по Великден например? И по-важното - на рождения ден на детето?


Re: След развода
« Отговор #1 -: Януари 04, 2019, 16:08:35 pm »
За много години Мире,
Незнам до колко ние сме критерии.Като цяло относно Коледа и нова годида-аз държа малката да е с мен на бъдни вечер,а той държи за Коледа.За сега уговорката е той на 25.12 да я взима следобед,след като се наспи и да я връща на 26.12,за Нова година аз,нямам кой знае какви претенции,тази година беше с мен.За Великден  е с мен,защото аз съм именничка.Относно рожденният и ден-миналата година бяхме заедно,предполагам и за напред ще е така.Мисля,че в името на детето всеки може да направи компромис и да си държи езика зад зъбите.
Re: След развода
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2019, 11:09:56 am »
Здравей Mirracles,

Аз също съм разведена, след 3 годишна съдебна битка сума ти нерви и какво ли не. Както bebeshok0326 каза, аз също гледам да бъда толератна и да не влизам в излишни коментари с биологичния баща на детето,защото от това само тя страда. Цената на спокойното дете, поне при мен , е мълчанието. Редуваме рожденните дни, а от 7 години на Бъдни Вечер винаги е при мен. Въоръжи се със сила и търпение.