0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*


Наближават Коледните празници, на които си пожелаваме здраве и щастие. Отново хиляди семейства ще си пожелаят най-съкровеното - да станат родители. Ние вярваме, че мечтите се сбъдват и помагаме на семействата, които вървят по трудния път до желаното дете. Много детски усмивки са изгрели от нашата благотворителна инициатива "Коледно желание".

Държавният "Център за асистирана репродукция" финансира до четири опита ин витро, но двойките, които са изчерпали тези опити, се увеличават. Има и случаи, в които жената е с изчерпан яйчников резерв и се нуждае от процедура с донорска яйцеклетка. Някои клиники в страната са избрали да не сключат договор с държавния фонд и поради тази причина техните пациенти са лишени от държавна подкрепа.

Сдружение "Зачатие" ще подпомогне  3 двойки, които не могат кандидатстват по фонда за асистирана репродукция, чрез предоставяне на ваучери на стойност 2000 лева. Сумите по тях ще се изплащат директно на клиниките, с които пациентите имат договор за лечение ин-витро. Даренията от кампанията на сдружението - "За да завали слънце в повече български домове" - ще бъдат дарени за подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.

Призоваваме всички граждани и фирми да се присъединят към нашата дарителска инициатива, за да се раждат повече деца в България!


Тук можете да видите как да участвате в иницитивата на Сдружение Зачатие - Коледно желание
*
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #1 -: Ноември 02, 2018, 16:26:44 pm »


[url=http://www.zachatie.org/novini/kakvo-pravi-zachatie/1426-koledno-jelanie-2018][img]http://www.zachatie.org/images/theme/articles/kz2018/t1.jpg[/img][/url]


[url=http://www.zachatie.org/novini/kakvo-pravi-zachatie/1426-koledno-jelanie-2018][img]http://www.zachatie.org/images/theme/articles/kz2018/t2.jpg[/img][/url]


[url=http://www.zachatie.org/novini/kakvo-pravi-zachatie/1426-koledno-jelanie-2018][img]http://www.zachatie.org/images/theme/articles/kz2018/t3.jpg[/img][/url]
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #2 -: Ноември 24, 2018, 22:52:50 pm »
 Здравейте! Пожелавам много късмет на всички участнички в тазгодишната благотворителна Коледна инициатива! Именно на една такава през 2015 г. аз спечелих ваучер, който използвахме заедно с финансиране от СО за участие по програма с донорски яйцеклетки в клиниката на д-р Владимиров. С първите две сладоледчета не успяхме, но с вторите две успяхме и очакваме живот и здраве след Нова година двама младежи! Много се вълнуваме и притесняваме, но вярвам, че всичко ще е наред, защото с нас е прекрасната орисия на Коледно желание! Ако не беше Зачатие може би нямаше да имаме и едно детенце, а сега ако е рекъл Бог ще имаме трима сина!


*
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #3 -: Ноември 26, 2018, 08:18:34 am »
Ех, че хубава новина Киара, много се радвам! :D
*
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #4 -: Ноември 26, 2018, 10:45:13 am »
Това е прекрасна новина, Киара много се радвам!

*
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #5 -: Ноември 26, 2018, 11:31:54 am »
Хе-хе, пълна къща с деца! И това, ако не е хубава новина! Живи и здрави да сте!
*

    kiara

  • *****
  • 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #6 -: Ноември 26, 2018, 13:03:30 pm »
 Дай Боже... Чудесата се случват, особено по Коледа
...особено в Зачатие... Стефи, ти знаеш колко комуникирахме покрай ваучера и финансирането от СО...и също без помощта на д-р Владимиров нищо от това нямаше да се случи!


*
Re: Благотворителна инициатива Коледно желание
« Отговор #7 -: Ноември 26, 2018, 15:48:10 pm »
мхм затова много се израдвах на написаното от теб  :D