0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Проблемно забременяване на 44г
« -: Септември 14, 2018, 10:42:13 am »
Здравейте!
Опитах се да намеря подобна тема,но не успях.
Аз съм на 44г, имам вече 4 дечица,нормално заченати,като последната ми бременност беше 2013,след едногодишен опит най сетне забременях,чрез стимулиране на овулация,не беше ясно дали изобщо овуалирам. Забременях още с първата стимулация,родих нормално 2014г с леко проблемна бременност.
Сега 4г по късно ,решихме ,че искаме още едно детенце!
Започнах с тестове за овулация за да проследя дали изобщо имам такава,защото след последното раждане цикъла стана нередовен,изказаха съмнения за навлизане в менопауза на база изследвания. Януари месец имах цикъл,после ми дойде чак юни,след като започнах да пия Див ямс.юли и август също имах цикъл с малки закъснения.
Сега правя тестове,меря БТ и следя Цс, но имам чувството че тези последни три цикала са били без овулация,както и този ще е който предстои (ако дойде изобщо).
Интересува ме,дали има други жени като мен,които са успели да забременеят на тази възраст .
Извинявам се за дъргия пост.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Проблемно забременяване на 44г
« Отговор #1 -: Септември 14, 2018, 15:41:14 pm »
На 44 години шансовете за забременяване са почти нулеви.

Особено след като изследванията на хормоните и прескачането на цикъла показват данни за пременопауза.

Имай предвид, че цикъл не значи наличие на яйцеклетка, а яйцеклетка не значи качествена яйцеклетка.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!