0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Гъбички - ранна бременност
« -: Юли 10, 2018, 17:20:55 pm »
Здравейте, ще съм благодарна за съвет как мога да третирам гъбички при ранна бременност, неустановена все още от гинеколог. Пия пробиотик, промивам се външно с лайка, мазах 2 пъти външно с клотримазол и нищо... ситуацията е ужасна - сърбеж, парене, зачервяване, бяло течение като мляко без миризма. Има ли нещо, с което мога да си помогна? Разбрах, че до 3ти месец не се прилага лечение, не знам как ще изтърпя, то е кошмарно :?
*
Re: Гъбички - ранна бременност
« Отговор #1 -: Юли 10, 2018, 18:57:49 pm »
Консултирай се с лекар дали не можеш да ползваш Гинофилус. Това е вагинален пробиотик. Но питай доктор първо, не съм била бременна. Просто съм го ползвала и съм чела из форумите, че и бременни го ползват.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Гъбички - ранна бременност
« Отговор #2 -: Юли 10, 2018, 20:46:29 pm »
Благодаря, утре ще питам :) в аптеката точно за него ми казаха, че е локален пробиотик и е ок при бременност, но не посмях да го взема
*
Re: Гъбички - ранна бременност
« Отговор #3 -: Юли 10, 2018, 23:48:03 pm »
Пак казвам: не съм била бременна. Но е съставен само от лактобацили.  Иначе ние правим опити и докторката ми е изписвала Флуомизин. Каза: "Давам го и на бременни, така че не е проблем, ако си забременяла". Но това вече е лекарство и си иска лекарско предписание.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света