0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кога разбрахте че сте бременна
« -: Май 16, 2018, 20:42:10 pm »
Здравейте,
от много време ви следя, но за първи път се решавам да пиша. На 28 години съм, с конизация от преди две години. С мъжа ми от доста време искаме дете, но дълго се пазихме..няма да изброявам причините. Този месец решихме твърдо да работим по въпроса, като по мои изчисления овулацията ми беше на 12.05., но ние работихме на 10 и 13  :oops: Та въпроса ми е..възможно ли е да съм бременна и да имам някакви симптоми толкова рано. Сутрин се чувствам отпаднала, като пия кафе ми става малко лошо и имам странно усещане в корема и придърпване около пъпа. От време на време се обаждат яйчници и кръст. Знам че е рано за тест, обмислям да си направя кръвен, но мисля че трябва да минат поне 10 дни от евентуалното зачеване. Ще се радвам, ако споделите какви са били първите, най-ранни признаци при вас, кога си направихте тест и всичко каквото се сетите.
*
Re: Кога разбрахте че сте бременна
« Отговор #1 -: Май 16, 2018, 21:07:32 pm »
Здрасти, пожелавам ти положителен тест. Не мога да помогна със симптоми, защото не съм имала късметът все още да забременея, но мисля, че тази тема ще ти е полезна
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Кога разбрахте че сте бременна
« Отговор #2 -: Май 16, 2018, 21:16:14 pm »
Здравей, благодаря много, пожелавам ти съвсем скоро да те навести това, което всички тук чакаме. 😊
Re: Кога разбрахте че сте бременна
« Отговор #3 -: Май 17, 2018, 17:36:07 pm »
Здравей. Честно казано в месеца, в който забременях спрях да го мисля.На всичкото отгоре мъжа ми беше командировка цял месец и се прибираше само за уикенда. Направих си теста в деня, в който трябваше да ми дойде. И бам оказа се положителен. Единствено много, ама много ми се ходеше до WC, а аз си мислех, че имам цистит защото преди това имах и си мислех, че не съм се доизлекувала, а то какво било.
Re: Кога разбрахте че сте бременна
« Отговор #4 -: Май 17, 2018, 19:41:18 pm »
Май най-добре е наистина да спра да го мисля. Ще изчакам и дано да е добър резултата. :)