0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Помощ за нов живот
« -: Април 30, 2018, 15:35:52 pm »
Здравейте, аз съм Ивелина Кръстева! Накратко ще разкажа за ституацията ми и защо съм принудена да ви помоля за помощ.
Мечтая да имам дете отдавна. През 2015 година разбрах, че това няма как да стане по естетвен начин и започнах да посещавам репродуктивни специалисти – направих операця на септум, диагностична и оперативна лапароскопия, прекъсване на маточните тръби и хистероскопия.
Първата инвитро процедура през 2016 финансирахме сами. Втората беше по фонда, но и тя беше с отрицателен резултат.
Третата процедура през 2017 също не беше успешна. Лекарката ми не ми даде надежда, че нещата ще се променят в последствие. Потърсих друго мнение и отидох в друга клиника.
Докторът каза, че зад всички неуспехи има причина и ние я намерихме. В матката все още имаше септум, който не беше отстранен и напрактика нямаше място, където да с развие бременността.
Сега имам 2 години загубено време и загубени мечти, здраве и пари.
След успешната операция тази година аз вече имам шанс. Но нямам пари за всичко. Имам одобрение от фонда и малко събрани пари. Не ми достигат 2000 лева, за да направя две вливания с Октакам (всяко по 800 лева), заради завишени НК клетки и ембриотоксини. При нас се налага ПИМСИ метод на оплождане, за който се доплащат 400 лева.
Надявам се да ме разберете и да ми помогнете, кой с каквото може. Както казват в тази група – няма малко и голямо дарение. Благодаря много!
« Последна редакция: Април 30, 2018, 17:35:44 pm от dani_ j »
Re: Помощ за нов живот
« Отговор #1 -: Май 01, 2018, 10:11:31 am »
Ако някой има желание да ми помогне нека се свърже с мен на лично или тук в чата
*
Re: Помощ за нов живот
« Отговор #2 -: Май 01, 2018, 10:31:56 am »
Госпожо, мисля че бъркате мястото.Тук сме се събрали хора да си помагаме психически и със съвети, за да достигнем до желаното дете.Всяка от нас минава през множество проблеми, през много търсене, през финансови, емоционални и лични загуби и проблеми.Годините лутане са много.Но ние тук ЧЕТЕМ, образоваме се и се стараем да сме полезни!

Вие искате финансова помощ, а всяка една от нас има нужда от такава.Погледнахте ли общината в която живеете дали има програма за подпомагане на двойки с ин витро?опитахте ли други варианти?Начина ви на събиране на средства е изключително неправилен и не коректен!

Заключвам темата!Не знам за какъв чат говорите, нито къде другаде сте писала, но съм член на доста групи на хора с репродуктивни проблеми и такива молби и явно събиране на средства до сега не съм виждала!