0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Резултати от Цветна снимка
« -: Март 27, 2018, 09:44:03 am »
Ето снимки на резултата. Лекарката ми гледа, каза само добре и че може да се пробваме със инсеминация. Попитах дали по нормален начин има шанс, каза да се пробваме един-два месеца и да направим инсеминация. Разбрахме се като ми дойде цикъла, още на втори-трети ден да отида, явно иска по-сериозно да ме проследи.
Не ми каза нито дали са силно нагънати, както и какво означава нарушен контур, ама и аз не си питах се, бях още подмаена. Имам и диск, на който нищо не разбирам от снимките..
Моля ако има компетентно лице, да ми обясни малко. Благодаря предварително
Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #1 -: Март 27, 2018, 11:38:44 am »
Това, че пропускат е добре. Но не съм веща по въпроса. Дано някой се включи, който повече разбира.
Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #2 -: Март 27, 2018, 12:36:45 pm »
Да, само това е хубавото, но именно че са нагънати явно е проблемът, сперматозоидите не могат да достигнат сигурно  :(
*
Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #3 -: Март 27, 2018, 15:18:58 pm »
Momiche_f ,това първа цветна снимка ли те е?Може да направиш още 1,за друго мнение,моите снимки са 2-първо двустранно непроходими,изживях го много тежко,но отидох при друг специалист.Втората беше напълно проходими ,дори след хламидия.За нагънатите тръби ,понеже моя близка има,лекаря й препоръча лапароскопия.Знам че и физиотерапията е вариант.Но тръбите си пропускат.Мисля ,че не е много лошо  положението ти.
Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #4 -: Март 27, 2018, 16:26:18 pm »
Аз попитах дали не трябва по някакъв начин да се изправят, нещо прави ли се, но лекарката ми каза евентуално инсеминация, но да опитаме естествено един два месеца преди това.
Първа снимка ми е, до сега не съм правила
*
Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #5 -: Март 27, 2018, 16:36:56 pm »
Доколкото съм чела,при нагънати тръби,яйцеклетката по-трудно достига матката.За изправяне не знам.Но е факт,че има много момичета с бебета при нагънати тръби.
*
Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #6 -: Март 27, 2018, 16:41:30 pm »
Проблема е оплодената яйцеклетка да стигне до матката, защото оплождането става в тръбите.Но стига, не е загубена каузата.Не могат да се изправят, няма как.Власинките са толкова нежни по тръбите, че ако се пипнат за винаги умират.То и за това пластиката на тръби вече се отрича от всички специалисти.

Re: Резултати от Цветна снимка
« Отговор #7 -: Март 27, 2018, 19:33:48 pm »
Благодаря, честно казано се успокоих, че не са ми запушени, бях си втълпила обратното, но сега видях, че няма проблем там. Явно наистина при мен е трудно да достигне яйцеклетката, ако Господ даде, ще имаме дете, надявам се да е скоро :)