0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    majceto

abort i zabremeniavane
« -: Февруари 15, 2005, 13:35:17 pm »
zdravejte momiceta. ot 7 meseca s maja mi pravim opiti za bebe, no za sega nisto ne stava.  mnogo se pritesniavam, zastoto predi 8 godini pravih abort. ginekologat mi me uveri, ce naj-veroiatno tova ne e problem, zastoto togava sam pila doksiciklin/metaciklin i vazpalenie ne e imalo. osven tova mi kaza, ce stom bremennost e imalo vednaj, to niama pricina  da ne se povtori. cuvstvam se tolkova vinovna i ujasno pritesnena. molia, spodelete vasia opit. kajete mi nesto hubavo.
*

    Lali

  • *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
abort i zabremeniavane
« Отговор #1 -: Февруари 15, 2005, 13:52:56 pm »
Моля те пиши на кирилица. Не се притеснявай, едва ли това е причината, щом не си имала проблеми тогава. И аз съм правила аборти по желание, после забременях на втория месец. Успех.
abort i zabremeniavane
« Отговор #2 -: Февруари 18, 2005, 18:22:41 pm »
И според мен както каза и Лали няма причина за притеснение.Щом не е имало усложнения и възпаления при аборта би трябвало всичко да е наред.Може би просто понякога нещата стават малко по-бавничко отколкото ни се иска.А и ако през цялото време мислиш за аборта,и за това как нищо не става,чувстваш се нервна и виновна може и това да оказва някакво психологоческо въздействие.Прпсто се отпусни и забрави за аборта.Успех:)
Разумът е даден на човек, за да разбере, че не може да се живее само с разум