0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Моля за коментар
« -: Февруари 25, 2018, 20:06:41 pm »
Здравейте! Моля за мнение на изследванията ми:
LH 7.6 реф. /1.9-12.6/
FSH 6.86 реф. /2.5-12.5/
Testosterone 1.16 реф. / 0.29-1.67/
Estradiol 156.1 реф. /46-607/
Prolactin 600 реф. /102-496/
Правени са на 3ти ден.

За щит.жлеза:
Tsh 2.57реф. /0.27-4.20/
FT3 5.21 /3.10-6.80/
FT4 15.17 /12-22/
TAT 278.4 -до 115
MAT 11.21 до 34

DHEA-'S 7.79 /0.94-11.67/
4анростидион 3.66 /0.3-3.30/
17 OHR 3.5/0.2-1.3/

ПРАВЕН ефограф няма кисти, яйчници нормални. Една фоликуметрия с доминантен фоликул който се пукна. Правим опити но не се получава. Дали имам СПКЯ. Мъжките хормони са доста високи. 

Моля,за мнение!
Re: Моля за коментар
« Отговор #1 -: Февруари 25, 2018, 20:21:00 pm »
Здрасти, не разбирам особено от хормони, но ТСХ със сигурност ти е височко за забременяване. Казват, че е добре да се бутне под 2. Пролактина също е завишен, но това е хормон на стреса и има определни условия за изследването му: без секс и стимулация на зърна предишната вечер, лежане в покой поне 20 мин в лабораторията. А и на мен са ми казвали лекари, че по време на цикъл е завишен.
Бъди промяната, която искаш да видиш в света
Re: Моля за коментар
« Отговор #2 -: Февруари 25, 2018, 20:51:03 pm »
Благодаря за отговора.