0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, няколко дена след ПА. Получих болки ниско долу като на цикъл за няколко дена като последния ден ме боля само левия яйчник.Един път ми се догади сутринта докато ядях палачинка.От евентуалния ден на замеване са минали 14 дни. Цикъла ще ми дойде на 13.02.Въпроса ми е ако си направя кръвен тест тези дни ще покаже ли дали има бременност?
*
Добре дошла в Зачатие, Лора :)
Според мен ако ще ти идва на 13.03, овулацията предстои. Т.е. няма как да си забременяла от половия акт преди 14 дни. Успех.



   La vita è bella
и сподер мен е малко вероятно да е станало нещо. Иначе от 10 – 12 дни след полов акт се прави кръвен тест
Джули така написано от теб не е правилно.Трябва да има О,полов акт и след това тест.При цикъл 30 дни,И на 15 ден,а има акт на 6 ти ден и да се прави тест след 10-12 дни няма смисъл.Когато се задава въпрос се уточнява продължителността на цикъла и последната му дата.На тази база се пресмята евентуална О и се дава съвет.Разбира се винаги може да има ранна О,но това е много,много рядко
На мене ми е ясно кога ми е овулацията следя си нещата, но има доста случаи в които жени забременяват докато не са в овулация. Една приятелка забременя ден след като и свърши цикала, друга в първия ден от цикъла си и понеже имах някои симптоми се замислих и само исках да знам кога най-рано с кръвен тест може да се разбере...
*
Това със забременяването докато не си в овулация работи само ако сперматозоидите оцелеят 3 до 5 дена (второто е супер рядкост) след половия акт. С ранна овулация може да стане така, че да забременееш след свършване на цикъла.
bebeshok0326 имах предвид полов актя който е около ОВ явно не съм се изразила правилно.Едва ли някой си мисли че без ОВ ще станат нещата.Извинявам се грешката е моя
Здравейте!
И аз да се включа и да опровергая някой факти.
7 дена след овулация установена  чрез тестове за овулация  и точно 7 дни преди цикъл ,получих положителен тест на Шуър Чек (ясна втора черта) .
7 дена след Ову и 7 дена преди цикъл Бета ЧХГ беше 43 (това става във вторник),днес  (четвъртък )Бета ЧХГ  след точно 51 часа е 137, а цикъл трябва да ми дойде на 20.03. ....
Все необясними неще се случват с мен !
Какво мислите?
*
Bobonkova6811, първо честито за положителния тест и доброто удвояване на ЧХГ.
Това не е опровергаване на факти, а частен случай. Аз също имах положителен тест седмица след О. Зависи кога е настъпило оплождането, имплантацията. При имплантацията ЧХГ е около 5-10, средно се удвоява на 48-96 часа, но може и много по- бързо. Казва се, че кръвен преди 10-12 дена и уринарен 13-14 или след закъснението, се прави не за да не знаят бъдещите майки, а за да няма фалшиво отрицателни тестове и разочарование.
Можеш да отидеш на преглед към края на месеца. Успех!
Благодаря за инфомацията ! Задължително ще посетя,дано другата седмица няма изненади, когато трябва да ми дойде.
Момичета, на 10 и 13 правихме опити за забременяване, мисля че овуто ми беше на 11, трябва да ми дойде на 26. Според вас рано ли е за кръвен тест? Надявам се повече от вас да се включат, това чакане ме побърква.
Според мен би отчело след 21.05
Благодаря за отговора, ще изчакам поне до тогава и ще споделя резултата.  :)