0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене в 5г.с.
« -: Януари 03, 2018, 18:29:00 pm »
Здравейте, момичета!
Във форума съм от година, но само ви чета. Реших да ви пиша с молба да ми дадете съвет. Положението ми е следното:
Една година опити за забременяване, с една тръба съм, другата я отстраниха заради извънматочна бременност.
Преди 7 дни имах положителен уринарен тест, направих кръвен ЧХГ 73.46 след два дни ЧХГ 234.12.
Вчера получих кървене, отидох на доктор, реагира и ме успокои че не е страшно,  прегледа ме с вагинален , но каза че е рано да се види каквото и да е, каза  че средата ми отговаря за бременност, изписа ми Утрогестан 2 пъти по 2, пия фолиева киселина и но шпа 2 по 2.
Днес сутринта имах повечко кървене, след това нямах и капчица, след обяд отново. кървенето променя цвета и интензивността си от бледо розово до кафяво от капка до малко повече направо все едно ще ми идва.
В петък доктора ме праща на ЧХГ и вторник отново на преглед
Моля някоя от вас ако е имала подобно преживяване да сподели опит, защото съм пред нервна криза. Кога трябва да спре кървенето?
*

    deep

  • *
  • 2887
  • believe in YOU
Re: Кървене в 5г.с.
« Отговор #1 -: Януари 07, 2018, 14:57:52 pm »
Мария,

не е нормално да има кървене по време на бременност но често се среща. При мен и при двете бременности до първото тримесечие имах кървене, при втората дори имаше ярко червено. Всеки път отивах при д-р Даскалов да видим дали всичко е наред. Слава Богу бременността се разви нормално.

Не се притеснявай на този етап, слушай лекаря си и почивай! Не вдигай тежко, не спортувай и т.н. Вярвам, че всичко ще е наред.

Успех!
« Последна редакция: Януари 07, 2018, 15:00:36 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
Re: Кървене в 5г.с.
« Отговор #2 -: Януари 12, 2018, 13:34:45 pm »
Благодаря за отговора, но за съжаление бремеността прекъсна. Кървенето спря още на същия ден, но след няколко дни ЧХГто показа стойности по-ниски от тези на първия ден закъснение, спрях хапчетата по лекарска препоръка и ми дойде... Толкова с тази бременност, сега ще следват изследвания за да видим дали има проблем при задържането на бременността.