0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Уважаеми пациенти,

Можете да се включите в проучването от името на Европейската комисия, целящо да даде по-добро разбиране относно важността от добра информираност на пациентите по време на планирано лечение в чужбина.

Срокът за участие в проучването е 30 септември.

В него могат да участват лица, които са получили лечение (физическо или чрез телемедицина) в друга страна членка на ЕС, Норвегия, Лихтенщайн или Исландия през последните четири години.
Попълването отнема около 10 минути, като не се изисква регистрация или предоставяне на допълнителна лична информация. Участието става, чрез отваряне на
зададения линк или копирането му в интернет браузър:
https://websurvey.kuleuven.be/index.php/11532/lang-en
Изискването е пациентите да са пребивавали в страната членка на ЕС, Норвегия, Лихтенщайн или Исландия, по време на провеждане на лечението. Проучването е на английски език и за попълването му са необходими известни познания по езика.

Получените резултати ще бъдат използвани в бъдещ Доклад на Европейския парламент и Съвета за прилагането на Директивата за трансграничното здравеопазване 2011/24/EU.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!