0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Проблеми след спонтанен аборт
« -: Септември 06, 2017, 19:31:56 pm »
Здравейте Мили Дами, видях че тук много жени получават подкрепа и информация и аз реших да пиша....
Историята ми е доста дълга , и както за всички преживели спонтанен аборт , болезнена ..
Но моите мъки не спират , а за пръв път се сблъсквам с нещо подобно и не знам към кого да се обърна , в Англия съм от доста време , но не ми се беше налагало да посещавам лекар до преди да забременее и да видя , че некадърността в два пъти повече тук в медицината , преди около месец направих спонтанен аборт , след като ме изписаха пропуснаха да ми дадат антибиотици и две седмици кървях след което в место да спре започна да се увеличава, и пак в болницата , пратиха ме на кръвни изследвания дадоха ми антибиотици и кръвта спря , преди седмица правех изследванията но още чакам резултатите, тук нещата стават доста бавно в тази сфера.
И така, около 10 дена не съм кървяла , и оня ден пак наново, тъй като е минал близо месец това Би  трябва да е първият ми менструация цикъл , така ми беше обяснено , както и че ще е малко по силен от обикновен но . Да ама това мойто не е "малко по-силно " а е прекалено , кървя ужасно много пълна превръзката за 30 до 40 мин , когато ходя до тоалетна примата ми е смесена с кръв и то много , и друго кръвта е не като при цикъл , тази мръсната слузеста тъмно червена , а яркочервен бистра кръв като че съм се порязала, тук никой не ме праща на гинеколог прехвърлят ме от доктор на доктор и те всички Джипи-та мерят ми кръвното , температурата и ме пращат в къщи ... исках да попитам дали някой се е сблъсквал с нещо подобно , моля ви помогнете 😭😭😭😭
*
Re: Проблеми след спонтанен аборт
« Отговор #1 -: Септември 06, 2017, 22:58:56 pm »
Здравей, Angelina86,
Съжалявам за това, през което преминаваш. Кураж!

Моят опит с мисед аборт и последвал кюретаж е съвсем различен и не знам дали ще ти помогне, но все пак да споделя. При мен след кюретажа имаше зацапване 14 дни, но никога не е било обилно или ярка кръв. Дано всичко при теб се оправи бързо.



   La vita è bella
*
Re: Проблеми след спонтанен аборт
« Отговор #2 -: Септември 07, 2017, 21:15:13 pm »
Здравей, Ангелина!

В болницата Гледаха ли те на ехограф?