0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Скъпи приятели,

Преди броени дни отмина 12-тото поредно издание на традиционната ежегодна инициатива на сдружение „Зачатие“ – Ден на репродуктивното здраве. Информация и снимки за ДРЗ Бургас 2017 можете да намерите ТУК.

Вече 12 години нашите доброволци работят за довеждането на най-добрите специалисти и осигуряването на най-новата информация в областта на стерилитета до вас, пациентите. Бихме искали да получим сега от вас обратна информация за вашите впечатления и оценки за Деня на репродуктивното здраве. Посетихте ли събитието, ако не – защо, как научихте за него, какво ви хареса и какво не – изобщо, ще се радваме на всякакви отзиви и коментари, които ще ни бъдат много полезни при организирането на следващото събитие.

Благодарим ви!
*
Аз да си кажа за пътуването. Подцених разстоянието София -Бургас и не проучих предварително автобусен и ЖП транспорт. Наложи се да добавя още една непредвидена нощувка.

Препоръка за посетителите от други населени места - помислете за пътуването и транспорта, за да дойдете навреме, а и да сте отпочинали, за да се възползвате максимално от възможностите.

Относно тегленето на ваучерите за финансово подпомагане - добре е да е в  точно определен час, за да няма недоразумения. Тази година беше казано след събитието, обявено докъм 16 ч. А по програмата, която се изясни ден преди събитието, тегленето беше в 15 ч. Две момичета закъсняха и не успяха да участват в томболата.

Иначе, мисля че беше чудесно.


   La vita è bella
*

    mishanta

  • *
  • 7225
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
Прекрасно ДРЗ, организация, координация - перфектни  :flower:

Обичам ви  :heartbeat:
« Последна редакция: Юни 15, 2017, 09:52:17 am от mishanta »
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09 :heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *


:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Понеже съм пристрастна, ще спестя похвалите :). Ще кажа само (за пореден път), че ДРЗ ме зарежда с положителна енергия за месеци напред.
Поради специфичните ми задачи тази година, не успях да видя и чуя всичко в залата, но пък участвах (пряко и косвено) в обсъждането навън.
Някои от най-коментираните моменти, и от лекари и от посетители:
- Не е имало възможност да се проведе нещо като групова дискусия по темата от презентацията на Маги, за успеваемостта на клиниките и коректната статистика. Изглеждаше че доста хора са искали да кажат нещо по въпроса (най-вече специалистите).
- Провеждането на консултации едновременно с презентациите (съчетано с не дотам възпитаното държание на някои присъстващи) е действало разсейващо.
- Някои от презентациите са били на твърде висок стил и изпълнени със сложни термини за пациентите.