0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

За съжаление момичета на моя бебо е спряло сърчицето и утре отивам на кюртаж...Надявам се отново да ни се случи чудото скоро и следващия  път с щастлив финал... :balk_146:
slanceto87,съжалявам за случилото се.Бъди силна и не спирай да вярваш.
*
Слънцето, много съжалявам.  :bighug: :bighug: :bighug:

*
Много съжалявам, Слънчице, прегръщам те, отново ще стане!

*
Слънчице, съжалявам за загубата, знам колко боли, как никакви думи за следваща бременност не помагат сега...

Ще се опитам да ти дам кураж, като ти разкажа моята история. При опитите за второ дете, се случи подобно на твоето развитие - плодът изоставаше в развитието, чу се сърдечен ритъм, но седмица по-късно вече съвсем спря развитие и последва кюретаж. Много плаках, реших да се разсея като попътуваме с мъжа ми, изкарахме и една чудесна почивка преди да подновим опитите. След това забременях от раз и вече се радвам на чудесно детенце. Знаете ли, че на дечица, родени след загуба, им казват "rainbow babies", дечица на дъгата :)

Кураж и успех и занапред каквото и да стане  :bighug:



   La vita è bella
Много благодаря за подкрепата.Утре ще ми е абразиото и после малко пазене и почивка физическа и психическа, а на есен живот и здраве може би ще подновим опитите.Чудя се дали да не направя и една цветна снимка слет кюртажа, защото съм само с една тръба и се притеснявам дали всичко ще е наред.Много се притеснявам и да не се повтори ситуацията предвид факта че съм с еднорога матка и така да се каже съм предразположена към усложнения макар, че имам една успешна бременност и до срга не съм имала други аборти, но и като цяло други бременности...Вече малко ме е страх...Успех на всички чакащи като мен и дано скоро всички успеем в тази борба :bighug:
Slanceto, съжалявам за това, което преживяваш. Кураж ти желая и сили да продължиш. И аз за съжаление имам нещо подобно, спонтанен аборт в 5 гс. Тогава мислех, че е краят и никога повече няма да забременея. С търпение и упоритост вярвам, че всяка една от нас ще успее.
Момичета така и не писах след абразиото.Понякога в такива моменти започваме едно лутане и се чудим от къде да започнем.Чакках месец и събрах сили и започнах.Първо минах при ендокринолог-всичко ок, но има съмнение за инсулинова резистентост.Малко диета и спорт (тичане след детето за друг вид няма време).След 6 месеца пак обременяване с глюкоза и ще преценим дали да не мина пак на метфогама.Тромбофилия-оказа се че съм хетрозиготен носител по три от петте фактора, които изследвах от основния пакет-картинката взе да се изяснява...Имам си О и лигавицата беше ок като ходих на АГ след първия МЦ след кюртажа.Подновихме опитите и пак на АГ да пуснем една цитонамазка и микробиология след морето за всеки случай и изненада-тоя месец тънка лигавица и киста на яйчника...Имах записан час за хидротубация за другата седмица в Щерев, но с тая киста се съмнявам да направим процедурата.Ама поне ще видим какво става с кистата, че АГ ми е отпуска цял месец.Минах и на консултация с генетик (Русев) и изследвах вит Б12 и вит.Д.Започнах прием на Б12 защото е нисичко (не под долната граница ама доктора иска да е по високо).Проверих и прогестерона на 21-ви ден след О и си е ок (макар, че не знам дали е верен резултата с тая киста и дали тя влияе по някакъв начин).В началото на септември ще пусна и имунилогични (по препоръка на Русев).Починах малко и сега си следвам планът на действие-лечение за кистата, хидротубация, имунологични и октомври живот и здраве на консултация и при Сигридов.Ще направя всичко каквото мога и другото е Божа работа.За друго ин витро нямаме нито финанси нито нерви.Радвам се че направих тромбофилията (на своя глава) и открих проблем, който ако забременея отново и не лекувам бременността пак щеше да е обречена сигурно на край пак в самото начало.Както винаги събрах сили и продължавам.Както казват хората  -щом веднъж е станало, пак ще стане и не ми остава нищо друго освен да се надявам, че ще е така...Успех момичета и благодаря за куража и подкрепата!
*
Слънцето, много е добре, че имате план - направени изследвания и консултации, както и тези, които предстоят......
Отново ще стане! Успех!