0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14923
Отзиви за календара
« -: Март 19, 2017, 20:06:03 pm »
Започвам тази тема с едно писмо, което получихме тези дни по мейла и ни зарадва много.

"Исках да споделя с вас, че вашият Овулационен календар: наистина ми помогна да си следя  всичко и сега аз вече съм в 12 седмица и не след дълго ще стана майка. Благодаря на Бог и на вас."

Честита радост на бъдещата майка!

Надяваме се тук да споделяте и вашите отзиви от използването на безплатния овулационен календар, разработен от Добромир Захариев и поддържан вече над 12 години за всички български жени от сдружение "Зачатие"!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Отзиви за календара
« Отговор #1 -: Април 03, 2017, 23:40:00 pm »
Колко хубави новини :)

За мен календарът е много полезен, защото записва историята на циклите и всичко ми е на едно място. Преди с летящите календарчета ми бе трудно да следя нещата. А като изненада за мен беше преобразяването на календара след като въведеш положителен тест за бременност. Тогава почва да брои гестационните седмици! Пожелавам на всички да стигнат до този момент :)



   La vita è bella
Re: Отзиви за календара
« Отговор #2 -: Януари 06, 2019, 23:56:02 pm »
Много благодаря за календара. Ползвам го от 2007г.
Изключително ми е полезен.