0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Привет! Проблемът при мен е непроходимост на тръбите. Направих си преди няколко месеца цветна снимка и се видя, че лявата изобщо не пропуска контрастно вещество,  а дясната е силно нагъната по цялата дължина с S -образен ход, оскъдно пропусклива при повишено налягане.
В следствие на хламидиаза, която успешно излекувах. Бях при Щерев и д-р Владимиров - мнението беше единодушно за ин витро. Всичко останало си ми е наред единствено тръбите са проблем. Към момента не планирам дете. И ми се ще този период от време да го използвам по някакъв начин за да подобря състоянието си или поне да не го влошавам.
За хирургическото отстраняване на сраствания, не знам до колко в моя случай ще е удачно и възможно? Изчетох за физиотерапията - но не разбирам следоперативно ли само се прави? Би ли имало ефект в/у мен без да съм минала лапароскопия? Балнеолечение? Или различно мнение на друг лекар на когото съм пропуснала да намеря координати? Приемам всяко мнение и благодаря предварително!
*
Re: Алтернатива при непроходимост на фалопиевите тръби
« Отговор #1 -: Февруари 27, 2017, 10:00:56 am »
Пуслушай специалистите. Всяка друга алтернатива е с висок риск.
На 23.01.2014 в 10,49 Нора пое първата си глътка въздух.
*
Re: Алтернатива при непроходимост на фалопиевите тръби
« Отговор #2 -: Февруари 27, 2017, 11:27:17 am »
Запушени тръби не се отпушват нито със физиотерапия нито с каквото и да било друго от народната медицина, най удачният вариант е те да бъдат премахните тъй като са ненужни на организма и създават риск и за извънматочна бременност.
*
Re: Алтернатива при непроходимост на фалопиевите тръби
« Отговор #3 -: Февруари 27, 2017, 14:20:41 pm »
За съжаление нямаш друга алтернатива.Просто послушай лекарите си.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Алтернатива при непроходимост на фалопиевите тръби
« Отговор #4 -: Февруари 27, 2017, 22:29:45 pm »
подкрепям горните мнения.
съвременното лечение на тубарен проблем се нарича инвитро.
всичко друго е загуба на време, пари и нерви.

а при проблеми с тръбите успеваемостта от инвитро е най-голяма. държавата поема лечението. няма от какво да се плашиш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!