0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнения за д-р Даниел Димов
« -: Декември 10, 2016, 19:11:20 pm »
Здравейте момичета.Предстои ми лапароскопия при д-р Димов в клиника Св." Иван Рилски" Шумен.Много се притеснявам,а до момента не намирам никакви отзиви за въпросния лекар. Моля който има някъкви отзиви да сподели :) Предварително ви благодаря!
« Последна редакция: Декември 10, 2016, 19:20:34 pm от mimi_84 »
Re: Мнения за д-р Даниел Димов
« Отговор #1 -: Февруари 03, 2017, 21:50:36 pm »
Надявам се, че не пиша прекалено късно. Аз ще споделя мнение и ще се постарая да разкажа на кратко срещата си с д-р Димов. Всеки сам да си извлече изводите. Преди две години го посетихме защото не можех да забременея. Той е изключително харизматичен, но дотук свършва всичко. Назначи веднага хормонални изследвания и на следващия ден цветна снимка на маточните ми тръби. Дотук добре, само че бях 14 дни след цикъл, а снимката трябва да се направи до 12-тия. Тогава разбира се не го знаех. На следващия ден хормоналните изследвания бяха готови, снимката също. Спермограма също. Имала съм завишен един от хормоните но това не е основния проблем. Той ми беше обяснил как ще пусне контраста и той трябва да премине по тръбите. Още по време на снимката видях че това не се случва. Каза, че имам запушване на едната и намотаване и срастване с орган на другата. Следва лапароскопия по времето на която, ако той прецени пе не могат да бъдат оправени ще поиска съгласие от мъжа ми и ще ги отстрани. Това било необходимо за да не се случи извън маточна бременост по време на ин витро процедурата, която ще последва. Това разбира се ме стресна и потърсих второ мнение във Варна при д-р Кателия Александров. Той повтори същите изследвания. Само че не всичко на другия ден а когато трябва. Обадих се на сестрата при следвсщия цикъл и ми записа час. Не можех да повярвам когато ми каза че съм абсолютно здрава и проблем няма. Доказателството спи кротко до мен. След това забременях веднъж неуспешно за съжаление, но втория път с щастлив край. По напълно нормален начин с намесата само на мъжа ми и Бог! Пиша всичко това защото е редно некадърните и ламтящи за ин витро процедури и пари, лекари да бъдат изложени на показ. Момичета търсете второ мнение винаги. Не ми се мисли какво щях да правя ако му бях позволила да ме осакати.
Re: Мнения за д-р Даниел Димов
« Отговор #2 -: Юни 09, 2017, 09:59:58 am »
искам да напиша да не си губите времето и средствата със този доктор в кави4ки...в тази клиника се гледа на пациентите като банкомати ...правят се ненужни иследвания които варират от 20 до 2000лв накрая резултатите са нулеви зна4и за нашия опит който беше финансиран от фонда с 5000 лв тези ал4ни хора ни оскубаха още близо 7000 лв и едно инвитро излезна на над 12000лв то не бяха иследвания мотания и такива неща накрая резултатът е отрицателен няма бременност...целият им колектив омайва клиентите си обещава бременност взема ви пари4ките и остават само обещанията и след това оправданията как колко малко нее достигнало за да се полу4и полужителен резултат...бягайте от тази клиника пиша го защото ние сме супер разо4аровани а и финансово истискани за нищо...когато направихме опита от 7 пациентки само един успешен който след това е паднал....искам да искажа хиляди благодарности към доцент Стойков който от първия ни опит постигна положителен резултат и сега имаме най хубавото детенце опитът беше направен в град плевен клиника репромед но за сажаление доцентът ве4е нее там а работи в град велико търново но бес да се занимава с инвитро...ако някой иска да пише на имейл ще отговориме на всеки