0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Мнения за МЦ Салвебис
« -: Октомври 05, 2016, 17:19:08 pm »
Здравейте, момичета! Преди няколко месеца ми откриха Ендометриоза. Гинеколожката при която ходих ми каза, че заболяването е в доста напреднал стадий. Според нея това е причината все още да нямам деца. Попитах я дали има някакво лечение за заболяването, а тя ми тактично намекна, че не и се занимава с моя проблем :( Прочетох, че новооткритият МЦ Салвебис на д-р Пламен Димов, предлага иновативно лечение за ендометриоза. Искам да попитам ако някой е ходил, с какви впечатления е останал от доктора и от центъра. Благодаря ВИ!!!
*
Re: Мнения за МЦ Салвебис
« Отговор #1 -: Октомври 05, 2016, 21:53:36 pm »
Кети, къде го прочете това за иновативното лечение? Аз не видях нищо такова на сайта на центъра.

*
Re: Мнения за МЦ Салвебис
« Отговор #2 -: Октомври 06, 2016, 09:54:24 am »
Аз лично бих отишла в клиника по репродуктивна медицина.Там най-добре знаят какво лечение да приложат към момента, поради факта, че се срещат с множество такива случай, а и те са запознати със всички новости в медицината.


*
Re: Мнения за МЦ Салвебис
« Отговор #3 -: Октомври 06, 2016, 12:43:07 pm »
И аз съм малко скептична. Току-що отвори врати на мен ми говори, че тепърва ще се учат, въпреки че лекарят работи в "Шейново". Както знаем, "Шейново" няма нищо общо с репродуктивната медицина. Затова и аз бих се доверила на клиника, която има опит в лечението на ендометриоза. Лекарите, които се занимават само с това, със сигурност се самоусъвършенстват и дообучават.

Re: Мнения за МЦ Салвебис
« Отговор #4 -: Октомври 07, 2016, 15:58:07 pm »
Благодаря Ви много :)
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Мнения за МЦ Салвебис
« Отговор #5 -: Октомври 07, 2016, 18:17:01 pm »
и ние ти благодарим за рекламното съобщение  :P
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Мнения за МЦ Салвебис
« Отговор #6 -: Октомври 13, 2016, 15:41:02 pm »
Преди 13 г. въпросният доктор, ако мога да го нарека така изобщо, ми честити бременост, която обаче се оказа извънматочна, как я видя вътрематочна идея нямам. Добре че все пак има и читави доктори та ми спасиха живота.