0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене в 12 гс
« -: Септември 13, 2016, 20:27:49 pm »
Здравейте,
 Казвам се Розалия и аз и съпругът ми живеем в Лондон. Тук през юли направихме първи опит за инвитро и е успешен. Сега съм в 12 г.с. На 12.09/ 3ч сутринта забелязах къвене при ходене до тоалетна. Веднага отидохме в спешното. Където ми измериха кръвното, взеха ми за изслеване кръв и урина. Казаха че според изследванията няма място за притеснение но трябва да ми се направи скан.
По-късно ми  направиха и скан с който потвърдиха че бебето е добре с нормални жизнени показатели. Казаха че виждат хематом който не е свързан с бебето и би трябвало да се изчисти като изтече или да се абсорбира от тялото.  След прегледа бяхме изпратени в къщи без никакви други напътствия.
По- късно през деня бяхме и на първа среща с акушерка. Тя също не ми даде отговор на въпроса колко време може да продължи кървенето и какви мерки трябва да взема.
Тя ни изпрати на първи официален скан същия ден следобед.
На него също беше потвърдено че всичко с бебето е наред и че размерите му отговарят на 12 г.с.
През целия ден кървенето беше минимално,  по - скоро зацапване. Почти беше спряло преди втория скан. Той беше коремен, а не интравагинален както първия по-рано през деня. Непосредствено след него кървенето се увеличи и продължи през нощта особено при ходене до тоалетна. Днес цял ден съм на легло и кървенето доста намаля. Видимо е при избърсване. Все още е червено към розово на цвят.
Искам да помоля за съвет колко време е нормално да се изчисти хематома. Той е записан с размери 49×17×49мм.
Кога е желателно да отида пак на скан, защото тук следващия скан е в 20 г.с. ?

*
Re: Кървене в 12 гс
« Отговор #1 -: Септември 16, 2016, 13:28:53 pm »
Розалия, не мисля че някоя от нас може да каже кога ще спре кървенето.Хубаво е че е намаляло и още няколко дни сигурно ще върви кафеникаво.Хубаво е да почиваш, лежиш и не се натоварваш.Доколкото знам в Англия каква е системата надали ще имаш нов скан преди 20-та седмица, но опитай след 10-тина дни да видиш дали е намалял хематома и какво става с него.

Успех!