0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Ин витро АГ център Димитров организира спортен полуден по повод 1 юни - Деня на детето. Ще съберем „нашите" деца на 5 юни – неделя, за да се включат в инициативата под надслов „Моят първи урок по тенис", която ще се проведе в СК „Дема". Децата над 6 години ще направят своята първа тренировка с професионални треньори на кортовете, а малчуганите под 6 години ще се забавляват с аниматор. Началото е в 12.30 часа.

Каним децата на нашите партньори от сдружение ЗАЧАТИЕ да се присъединят и да направят своята първа среща с най-интелигентния и благороден спорт – тениса.  Желаещите трябва да потвърдят присъствие с имейл до адрес office@invitro.bg или на телефон 02/9547340 до 31 май. Необходимо е да съобщите и възрастта на вашите малчугани, за да знаем в коя група да ги разпределим. Спортното облекло и маратонките са задължителни.

Ще завършим с коктейл.
*
Скъпи приятели,

с най-голямо съжаление бихме искали да Ви съобщим ,че сме принудени да отменим организираният от нас спортен празник по случай 1-ви юни поради очакваните неподходящи метерологични условия и невъзможността за провеждане на мероприятието на открито.

Бихме искали да Ви поднесем нашите извинения за причиненото неудобстово и да Ви поканим отново на други наши празници.

Поздрави!