0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
18 двойки от Община Горна Оряховица ще бъдат подпомогнати финансово с по 1000 лв. от фонда за асистирана репродукция. Одобрени са всички кандидати, подали заявление за финансово подпомагане. Документите на двойките са разгледани от 7-членна комисия с представители от общинския съвет и общинска администрация. Парите ще се изплащат по банков път на лицето, подало заявление, след представяне на фактури за извършени манипулации, прегледи, лекарства изследвания и др. Няма ограничение за изразходване на средствата във времето.

Предложената и одобрена с Бюджет 2016 сума от 10 000 лв. за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми, ще бъде увеличена на 18 000 лв. на следващо заседание на общинския съвет.

От две години Общината предприе инициатива да подпомага финансово семейни двойки с репродуктивни проблеми. Гласуван бе Правилник от Общинския съвет, определящ реда, условията и процедурата за отпускане на финансова помощ на семействата и на двойки, живеещи на семейни начала. През 2014 г. за финансово подпомагане бяха одобрени 7 двойки, а през 2015 г.-12.

През 2015 г. се родиха две момченца в семейства, подпомогнати от Община Горна Оряховица по програма "Ин витро".
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!