За казването  в  прав текст  -единствено по отношение на  Калоян като беше бебе се налагаше   да му казвам  -това и това направи  -  човека просто не се е сещал какво трябва. 
Макар , че го къпеше по-добре от мен и иззе тази функция 

По отношение на домакинската  работа  - най- го обичам моя мъж , че мие чиниите  

47Smailes ,  не се ядосвай - щом може да си  позволиш помощница и да я изтраеш  , не тормози себе си и  мъжа си . Свикнал по един начин  , трудно ще го превъзпиташ ,  но  пък е важно  да знае , че не си ти тази дето ще му носи чехлите и налива ракията -както свикнат отначало   с нас , така  .
За нашите плажове -понякога сами си го правим лошо  и очакваме друг да оправи нещата  .
Аз пък съм недоволна от плажуващите и културата им .  
Това пушачите  - присъстващите да ме прощават -те правят изключение , разбира се  

- ама  са скарани  с  елементарно възпитание .
Може ли да пушиш и да си заровиш фаса в пясъка  ! Калоян реодно пресява и намира солидно количество  фасове , направо издивявам като видя пред мен пушач да си заравя фаса ...
Ходим главно на плаж Аркутино , че много ни хареса-див, спокоен  , брега с плитка  вода доста навътре  .И уж очаквам хората там да са по -съобразителни . Вятър  работа . Даже до нас оня ден и семки плюеха една компания ....