0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, след повече от 10 неуспешни инвитро опита с моя съпруг се замислихме за сурогатна майка. За съжаление сурогатното майчинство е забранено в България и поради това започнахме да проучваме цените и условията в чужбина. Видях, че има няколко теми за сурогатно майчинство в Украйна. Предвид ситуацията в Украйна в момента, ние се насочихме да проучим условията в Грузия. Обръщам се към вас с молба, ако вече сте минали по този път или в момент също проучвате условията, да споделите подробности (независимо дали в темата или с лични съобщения).
Аз също ще пиша, когато имам повече информация.
Ние сме в началото на проучването и все още не сме ходил на среща в Грузия, така че нямам преки впечатления. Много ще съм благодарна, ако някой който е минал по този път (независимо в коя държава) или се е отказал, сподели своите впечатления.
*

    Veselia

  • ***
  • 218
  • И все пак тя се върти!
Re: Сурогатно майчинство в чужбина-имате ли опит?
« Отговор #1 -: Април 14, 2016, 13:09:03 pm »
Не съм запозната с условията в чужбина, но темата ще ми бъде интересна. Аз на твое място бих се замислила за някоя близка, която е подходяща за сурогат. Разбира се, въпроса има много страни, но аз бих предпочела да се доверя на жена, която така или иначе ще участва в живота на детето.  Но всеки си преценява.
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Сурогатно майчинство в чужбина-имате ли опит?
« Отговор #2 -: Април 14, 2016, 17:45:57 pm »
проверявали ли сте за Гърция? имам информация от напълно достоверен източник (шеф на гръцка инвитро клиника), че от миналата година в Гърция е разрешено сурогатно майчинство и за чужденци-биологични родители. преди това е можело само за гърци.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Сурогатно майчинство в чужбина-имате ли опит?
« Отговор #3 -: Май 10, 2016, 15:42:08 pm »
 Здравейте, благодаря за отговорите. Ще проверя за Гърция. Засега си контактувам с 3 клиники в Грузия. Ще пиша отново след като имам подробна информация за цените.
Re: Сурогатно майчинство в чужбина-имате ли опит?
« Отговор #4 -: Юни 29, 2016, 14:42:53 pm »
Maya2016, дали получи е-mail-а ми (изпратих го през форума)?
Re: Сурогатно майчинство в чужбина-имате ли опит?
« Отговор #5 -: Юни 30, 2016, 23:11:19 pm »
Maya2016 може ли да споделиш малко повече за сурогатното майчинство в чужбина? Аз също се интересувам и ще съм ти много благодарна за информацията.