0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Уважаеми потребители на форумите на Зачатие, администрацията на сайта ви уведомява, че потребителят, който пишеше активно в подфорума за педиатрични грижи и консултации при нас, а също така и в сайта www.bg-mamma.com, е с наложена забрана за достъп до форума и сайта. Основание за тази мярка е регистрацията на профила му с електронен адрес, който в публичните регистри е идентичен с адреса на арестуван през 2014 г. в Гърция български педиатър. Нямаме информация за последващия ход на събитията, но от съображения за сигурност сме прекратили достъпа му.

Използваме този неприятен повод да предупредим всички хора, които търсят помощ онлайн, да бъдат постоянно бдителни и да внимават каква информация споделят в публичното пространство!
« Последна редакция: Март 14, 2016, 14:02:22 pm от Сдружение Зачатие »
*
Re: На вниманието на всички потребители!
« Отговор #1 -: Март 15, 2016, 16:08:29 pm »
Уважаеми потребители на форумите на Зачатие,

Във връзка с получени запитвания по предупреждението, администрацията на сайта уточнява, че забраната за достъп е наложена веднага след излизането на публикациите в пресата, които ни усъмниха. От тогава досега не бяха засичани опити за влизане на този потребител. Преди няколко дни беше забелязан нов потребител, за който има съмнения, че е същото лице. Неговият профил също е блокиран веднага. Съобщението е призив за повече бдителност и предпазливост в онлайн общуването от страна на потребителите в цялото виртуално пространство.