0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте, първо да се представя
аз съм младо и объркано момиче на 24г. от малък град, на 16,17 и 19 ми правиха операции на яйчниците и останах без яйчници и тръби...Имам човек до мен и решихме че е  времето за дете.. разбира си отказа ми за 3-те опита чрез фонда.. но имам някаква надежда за непосилните суми за нас. Имам огромна нужда от информация как става записването в банките за донорство, кои клиники са добри, откъде да започна......? изобщо си нямам на идея.....
« Последна редакция: Декември 14, 2015, 17:40:04 pm от sixsens »
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Информация
« Отговор #1 -: Декември 14, 2015, 15:16:35 pm »
Здравей, Иванова1991!

Мисля, че Зачатие ще ти донесе късмет! Ти беше последната подала заявка за участие в тазгодишната благотворителна инициатива и спечели един от 7-те ваучера на Зачатие! Радвам се, че първият ти постинг тук е вече за избор на клиника. Дано с помощта на ваучера от Зачатие и информацията от потребителите на Зачатие да успееш скоро да се сдобиеш със свое дете.

Тук има хора с опит в донорските процедури и предполагам, че ще получиш ценни съвети. Всяка клиника поддържа своя собствена банка от донори, така че е добре първо да се информираш за отделните клиники, за техните възможности и цени, след което да решиш къде да се насочиш. Като станеш пациент на някоя клиника, те ще ти търсят донор на яйцеклетка. Не знам дали си запозната, че имаш възможност и за т.н. родствено даряване - от сестра или друга близка роднина, стига да е на възраст до 38 години.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: Информация
« Отговор #2 -: Декември 14, 2015, 15:53:55 pm »
На фона на всички отрицатели отговори който получих в последна време зачатие е единствената светлина.... Ще се радвам на всеки отговор.... а този ваучер е началото на пътя към щастливия живот .....Благодаря
Re: Информация
« Отговор #3 -: Декември 14, 2015, 16:51:10 pm »

Иванова1991,

Попаднала си на правилното място, където да получиш информация и подкрепа!
Бих ти препоръчала като начало да се запознаеш с информацията от страниците на репродуктивните клиники, относно донорските им програми. Ето това например е донорската програма на клиника Щерев, София:

http://shterevhospital.com/invitro/%d0%b4%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d1%81%d0%ba%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b3%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0-optima-eggs/

Сигурна съм, че във сайта на всяка от клиниките има такава секция.
Ето тук в секцията Информация на форум Зачатие ще намериш пълен списък с клиниките и можеш да избереш клиника, която е по-близо до теб:

http://zachatie.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1065&Itemid=158

Относно финансирането, освен опцията с кандидатстване чрез Центъра за асистирана репродукция, можеш да кандидатстваш и по общинските програми за асистирана репродукция, ако има такава програма към твоята община.

Желая ти успех!

P.S. Молба към модератора на тази тема. Можете ли да смените заглавието на темата, така че да става ясно, че се търси информация за инвитро с донорска яйцеклетка, за да могат да се включат повече хора с адекватната информация. Мерси!