0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте,бременна съм след 4 теста потвърждение и 2 ЧХГ-1я 13 ден-34;втория 16 ден 120.Това са дни след овулация.Притеснение ми идва от следния факт-отидох на гинеколког 16 ден след инсем(овулация)-точно 4 г.с, но нищо не се видя в матката.Имаше сенки, но доктора не можа нищо ясно да види....и от тук нататък аз започнах да си мисля за извънматочна.Имам една нормална бременност и дете на 5.Дали е било мн рано, мн се притеснявам...Имам болки в гърдите,мн пишкам и взех да се събуждам през нощта и мн рано сутринта,храна ям мн малко и леко гадене, но по-скоро вечер.Симптоми на бременност.Но това от симптомите, което ме притеснява е леките болки в матката и това, което най ме плаши е наболяването в левия яйчник(където беше и фолукула) и към там беше насочен и материала.Но болката където и да се премести е мн слаба.Моля дайте съвет какво да правя.Доктора ме вика пак 5 г.с,ноне съм спокойна......
*
Бременност на УЗ се вижда при ЧХГ над 1000 или около 10 дни след закъснение. Норнално е при първия преглед АГ да е видял само сянка. Не мисля, че има причина за оритеснение. Стискам палци всичко да е наред.


Всеки миг е още един шанс...
Мерси мила.Мн ме успокои.Ще пиша дали моето момченце чака братче или сестриче мн скоро.Хубав ден!
lili85, аз направих кръвен чак на 17-ти ден от инсеминацията, а прегледът ми беше около 10 дена след това. На 18-ти ден от инсето отидох при лекаря си, но той каза, че няма смисъл да ме преглежда, защото още е рано. Аз също имах болки, само че отдясно.
Успех и лека бременност. :)