0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

бавно делене на ембрион 5 ден
« -: Декември 01, 2015, 15:26:26 pm »
здравейте
незнам дали тук е правилното място , но съм много притеснена.
на 25 ноември имах пункция при която извадиха 5 яйцеклетки, оплодиха обаче само една защото била единствената хубава и узряла. на втория ден след пункцията имаше още две узрели които също оплодиха. и така с три оплодени оцеля само една яйцеклетка която до вчера (5 ден) беше супер
вчера на трансфера ми казаха че се деляла бавно и почти нямало шанс да се захване.
въпреки това имаше трансфер
на някой от вас случвало ли му се е :(  много ме е страх
първо инвитро ми е , с мъжки фактор сме
минах през всички изследвания , стимулации вече нямам сили да се боря . моля ви дайте ми надежда 
*
Re: бавно делене на ембрион 5 ден
« Отговор #1 -: Декември 04, 2015, 09:35:51 am »
Здравей моята пункция на 27 аз също съм с едно ембрионче трансфера ми бе на 2 дек . и на мен ми е първото ин витро не се притеснявай мисли положително и ще стане ... в коя клиника си ? трябва силна вяра !!!  :crossfingers: :sucky: :dance2: :crib: ylinfant
   <a href="http://www.mamaibebe.com"><img src="http://www.mamaibebe.com/ticker.php/pregnancy/165249.gif" alt="Линийки от www.mamaibebe.com" border="0" /></a>   :)
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: бавно делене на ембрион 5 ден
« Отговор #2 -: Декември 04, 2015, 11:56:39 am »
nelka26, здравей!

тук е точно правилното място за задаване на такива въпроси, не се притеснявай.
за съжаление, има такива случаи като твоя и те не са редки. случва се понякога и при млади жени - предполагам, че си на 26, ако цифрата от ника ти означава години? дори и бавното ембрионче да не се захване този път, следващият опит нещата може да са коренно различни. обикновено първият опит инвитро е малко като изстрел в тъмното. разбирам, че не си очаквала да има грижа с твоите яйцеклетки, след като сте с мъжки фактор, но и такива случаи се срещат.

какви са данните ти за ФСХ и АМХ от преди процедурата?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!