0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте , моля за препоръки мнения и съвети за моят проблем. Всичко започна преди два месеца и половина след преглед и микробиология на влагалищен секрет. Първа микробиология масово ешерихия коли -лечение с ципрофлоксацин, полижинакс и флуомизин.  Втора микробиология масово стафилококи ауреус метицилин чувствителен-лечение с аугментин. Трета микробиология ешерихия коли-лечение зинат. Четвърта микробиология -ешерихия коли и стрептококи алфа . Вече не иска да ме лекува втората гинеколожка. Моля препоръчайте лекар във Варна. Има ли момичета с подобен проблем? Нямам течение а имам мравучкане но не постоянно.
*

    nimika

  • *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
Re: Неизлечима ешерихия коли във влагалището
« Отговор #1 -: Ноември 05, 2015, 09:32:00 am »
Партньора   изследван  ли е той  , правен ли е секс по време на лечението ? И другия  въпрос -читава ли е лабораторията  , в която се прави изследването?


*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Неизлечима ешерихия коли във влагалището
« Отговор #2 -: Ноември 05, 2015, 11:47:32 am »
ако не се лекува партньорът ти едновременно с теб - никога няма да се отървеш от инфекцията.
за съжаление, много упорити могат да бъдат тия ешерихии.
важно е също така да се направи качествено изследване - правилно взет материал и читава лаборатория.

надявам се момичетата от Варна да те насочат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!