0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« -: Юли 06, 2006, 16:27:30 pm »
Искам да попитам някой ползвал ли е тези билкови таблети на д-р Тошков?Ето накратко и упътването
ЦИСТОФЕМИН

Билкови таблетки за кисти на яйчниците. Препоръчва се при кисти и чести възпаления на тръбите и яйчниците, при бяло течение, болезнена менструация и липсваща овулация. Препоръчва се при безплодие.

Съдържание:
Бял равнец, трицветна теменуга, полски хвощ, невен, клинавиче, котешка стъпка, жиловлек, еньовче, градински чай, жълт кантарион, цариче, мента, слез, ехинацея, алое, кафяви водорасли.

ХЕРБАВИТ

Билкови таблетки за повишаване на половата активност. Повишава половата активност, чувствеността и жизнеността на мъжа. Повишава сперматогенезата: брой, подвижност и оплодителна способност на сперматозоидите. Препоръчва се при преждевременна еякулация, полова слабост, импотентност, дължащи се на стрес и умора.

Съдържание:
Йохимбе, бабини зъби, магарешки бодил, петопръстник, жен-шен, коприва, троскот, подъбиче, жиловлек.

и мога ли на своя глава да си ги назнача,съответно за мен и съпруга ми?
*

    rally_g

  • ****
  • 959
  • Искам да бъда добра!
Re: Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« Отговор #1 -: Юли 06, 2006, 16:40:04 pm »
Инди,това са хранителни добавки и за тях, доколкото ми е известно не е необходмимо лекарско предписание, само че потърси в този подфорум една стара темичка имаше за таблетките на д-р Тошков
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*
Re: Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« Отговор #2 -: Юли 07, 2006, 10:32:32 am »
Мерси,Рали!
*

    skrita

  • ***
  • 226
  • Обичам послушни бебета
Re: Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« Отговор #3 -: Юли 17, 2006, 17:17:59 pm »
Indi ще си позволя да ти препоръчам да не приемаш тези хранителни добавки.По добре си купи чистите билки и си пий чайчета.
*
Re: Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« Отговор #4 -: Юли 18, 2006, 16:06:42 pm »
Съгласна съм с мнението на Скрита.
По-лесно е да се пият хаповете, вместо да се варят чайчета, но съм чела че билковите таблетки се разтварят доста бавно и трудно в организма.
Така,че по-добре слагай чайника на котлона :).
*
Re: Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« Отговор #5 -: Юли 20, 2006, 22:56:19 pm »
момичета хич им нямам вяра аз на тези хапчета на Тошков. по скоро спекулира с болежките на хората и стана за нула време милионер. и претендира за качество , което силно ме съмнява. не съм фен на много скъпите лекарства, ама 120 тб за няма и 4 лв?????е сега се изхитри, смени опаковките и увеличи уж състава и съответно са по 5-6 лв.
17.01.2005                                                                              21.11.2013
*
Re: Питане за ЦИСТОФЕМИН и ХЕРБАВИТ
« Отговор #6 -: Юли 21, 2006, 12:18:29 pm »
Да така е !Съгласна съм с всички ви!Но така чудодейно ми прозвуча в описанието!Отказах се от тях,а и преди време бях пила слабителните му таблетки такъв отвратителен вкус имат!А и замисляйки се-та той има лек за всяка болежка!Безумие!Затова и ви попитах!Благодаря ви мацки!