Имам някакъв възпален нерв на кръста и като ме заболи, болката тръгва по крака, по ръката, врата, както и отпред ниско на корема. Така съм в момента и се притеснявам все пак да не е нещо страшно. Към 16 часа съм се уговорила с АГ да ме види, ама голям страх ме гони.
Оооох, милата, съчувствам ти напълно! Аз имам дископатия и изпитвам абсолютно същите болки, когато ме скове. Обикновено се случва есента, при смяната на сезона. Ей така си боли навсякъде, да се чудиш кръст ли е, бъбреци ли, яйчник ли...опасваща болка и чааак до петата. Редовно си падам както си вървя даже, неприятно.
За близнаците и аз да си кажа. И в моя род има близнаци и имаше вероятност и аз да имам. Преди време си мечтаех за двечки, но след като родих щерката си промених мнението
всичко по две- и дрехи и разходи, и радости и болести....ух, сигурно е адски трудно. Представям си само, едното вдигне температура, тъкмо го вкараш в пътя и ааайде, другото. Аз имам една комшийка с три! Всеки път им се радвам, но....честно казано, не бих искала да съм на нейното място. Тя никога и никъде не може да излезе сама. Е, ако дойдат, няма да ги върна де
Сигурно на всяко нещо му се намира цаката, ще свикна
Синеочкееее, имам чувството, че няма да се дърпаш много