0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Възможно ли е да съм бременна
« -: Юли 25, 2015, 09:57:06 am »
Здравейте! Не водя полов живот, девствена съм(бъкали са ми с пръст но ципата не е скъсана). С приятеля ми се натискахме и той зспочна да ме задоволява с пръсти през бельото, не е бъркал. Стана му много кеф и провери с пръсти дали нещо не е изтекло от него така няколко пъти. Знам че от половия му орган изтича предеукалиционна течност която съдържа сперматозоиди и ако е пипнал главичката и след това със същата тази ръка ме задоволява но този път пипне срамните ми устни без да бърка и ако е пренесал някакви живи сперматозоиди дали е възможно да забременея. Знам че шанса е малък, но се притеснявам дори и да го има.
*
Re: Възможно ли е да съм бременна
« Отговор #1 -: Юли 25, 2015, 13:09:33 pm »
Според мен ,не сте бременна, направете си тест, за по сигурно кръвен - Бета ЧХГ за да разберете но със сигурност не сте  :P
*
Re: Възможно ли е да съм бременна
« Отговор #2 -: Юли 25, 2015, 19:22:06 pm »
И аз залагам на НЕ като f_30 Тези притеснения ги имах като бях 14-15-16 годишна  :lol: Боже, само като си помисля колко наивна и непросветена бях, преди да разбера, че забременяването не е толкова лесно ...
rosica555 първо трябва да дадеш малко повече инфо - каква ти е обикновено продължителността на цикъла, както и в кой ден от цикъла се е случил въпросния "контакт". Защото от целия месец "опасното" време за забременяване е едва 24 часа - толкова живее отделената яйцеклетка. Истински малшанс ще е ако сте улучили точно този момент.
Второ - сперматозоидите обикновено се движат в капка, извън подходящата за тях среда - семенната течност, доколкото знам много малко живеят. Нека някой друг да ме поправи ако греша, но не мисля, че ако има останали единични бройки по ръцете му, те ще могат да проникнат и да стигнат до яйцеклетката, ако предположим, че точно в този момент тя е била отделена.
Пиша ти ги тези неща защото още помня, че като тинейджър възприемах тези притеснения много сериозно и предполагам за теб тези въпроси са от жизненоважно значение в момента.
Не се притеснявай, шансовете за такова "чудо" са много малки. Но за да си наистина спокойна, най-добре изчакай закъснение в цикъла ти и си направи един тест за бременност - продават се в аптеките напълно свободно. Ако въпреки всичко се притесняваш, отиди в някоя лаборатория както те е посъветвала f_30 и искай да ти пуснат Бета ЧХГ - той-показва най-точно има ли бременност или не, само че е кръвен така че се приготви психически  :wink:
« Последна редакция: Юли 25, 2015, 19:25:26 pm от lilibell »


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
*
Re: Възможно ли е да съм бременна
« Отговор #3 -: Юли 25, 2015, 19:24:53 pm »
аааа забравих да добавя - няма нужда да пускаш еднакви въпроси във всички теми - ако смяташ, че темата ти не е в подходящия раздел, по-добре помоли модератор да ти я премести


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Възможно ли е да съм бременна
« Отговор #4 -: Юли 25, 2015, 19:32:34 pm »
нова съм тук и трудно се ориентирам. Иначе да знам кога горе доли ми се пада овулацията това се случи 2-3 дни преди нея. Преди имах такива притеснения бях полудяла цикъла ми закъсня 1 ден взех си тест от аптеката беше отрицателен и се успокпох и цикъла ми веднага дойде след това. Обикновенно ми идва около 20-22 днес е 25.. имам всички симптоми че ще ми дойде болко ниско долу и в кръста чувствам таза си по-тежък. Тоест типичните симптоми за мен, имам и бяло течение което предизвестява цикъла ми. Чела съм по форуми как двойките с месеци не могат да забременеят.. не мога да си представя че  БЕЗ СЕКС.. БЕЗ СПЕРМА дори ще забременея. Искам да си доставяме удоволствия но не мога всеки месец да треперя дали заради едно пипане съм забременяла.
*
Re: Възможно ли е да съм бременна
« Отговор #5 -: Юли 25, 2015, 20:04:58 pm »
 В такива случаи по-скоро нещата са на психологическа основа. Имало е много такива случаи - при нас например когато започнахме работа за бебе - цикъла тотално ми се размести. Преди това беше точен като часовник. Но самото очакване - станало ли е, не е ли станало, пък като ти закъснее един ден и още повече се притесняваш щото започваш да мислиш за следващите стъпки... Успокой се и ще видиш как ще ти дойде. Ако обаче наистина не си в състояние да се успокоиш, най-добре ходи на кръвен тест - той няма начин да не отчете ако има нещо. Непорочното зачатие е ставало само един път в човешката история ........... :lol:


Носи в душата си зелено дърво и пееща птичка навярно ще долети
Re: Възможно ли е да съм бременна
« Отговор #6 -: Юли 25, 2015, 20:17:10 pm »
Мисля да се успокоя просто.. нямало е секс.
 нямало е проникване.. нямало е сперма.. овулация също
. по пътя на логиката няма как да се забременее. Ще следя цикъла ми и ако закъснее още 2-3 дни ще си направя тест.. не мога всеки път когато се разгорещявам с гаджето ми да тичам до аптеката за тест при положение че дори съм девствена. Мерси за отговорите междудругото :)