0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

    bebe_13+15

  • *****
  • 2324
  • мама на две слънца
забравена парола за форума
« -: Юли 06, 2015, 12:15:00 pm »
Тръгнах да си променям нещо по профила и като ми поиска паролата накрая, не можах да я нацеля. Сега не смея да се разлогна, че да не стане така да не мога да си вляза после. Може ли да ми пратите нова парола примерно на мейла. Явно стоенето в къщи и бременността си оказват влияние върху мозъчните функции  :P


*
Re: забравена парола за форума
« Отговор #1 -: Юли 07, 2015, 14:39:33 pm »
Спокойно, bebe_2013
Ако имейлът в профила ти е валиден, може сама да си смениш забравената парола. Само се разлогваш и под полетата за логин има линк "забравена парола". После следваш стъпките: въвеждаш потребителско име, системата ти изпраща имейл, цъкаш на линка в имейла и въвеждаш нова парола :)

Лека и успешна бременност :)



   La vita è bella
Re: забравена парола за форума
« Отговор #2 -: Март 20, 2016, 15:21:17 pm »
Здравейте.
За да не пускам нова тема пиша тук. Жена ми си забрави паролата за форума. Като даде да я възстанови и изписва, че е изпратен e-mail, но на пощата и не получава нищо. Как да оправим паролата за да може и тя да влиза във форума?
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: забравена парола за форума
« Отговор #3 -: Март 20, 2016, 15:39:06 pm »
проверихте ли дали имейлът за възстановяване на паролата не е попаднал в Spam-кутията на пощата?

проверете това и ако и там няма имейл, нека жена ви да пише на zachatie@gmail.com като посочи потребителското си име и имейл адресът, с който се е регистрирала.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Re: забравена парола за форума
« Отговор #4 -: Март 20, 2016, 17:59:41 pm »
Провери, но нямаше нищо и в спам папката. Сега написа e-mail  и чака отговор.