0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Здравейте на всички приятели!
С приятеля ми правихме необезопасен секс на 17.06.
Вчера на обяд ми дойде което е странно защото по принцип трябва да ми дойде след 2-3 дена. Цвета му е тъмен като към края и бие на кафяво. Днес е по-светъл,но пак ми бие на кафяво.И корема ме боли. Четох за цветната бременност и пише същото, че идва малко преди или малко след датата, на която трябва да ти дойде и, чее е такова тъмно и да абе същото без корема. Много съм притеснена. Нямам 18 .Моля ви помогнете ми.Възможно ли е да съм забременяла и след ден и половина-два да се появи това. Възможно ли е да карам цветна бременност. Имам нужда от съветите ви. Благодаря ви предварително!!!  :( :( :(
*

    jam

  • Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Re: Цветна бременност 2 дена след полов акт
« Отговор #1 -: Юни 20, 2015, 16:16:50 pm »
здравей!

бременност 2 дни преди менструация е изключително малко вероятно да се получи. обикновено зачеването става в средата на менструалния цикъл. добре е да се информираш за тези неща, за да не се изненадваш. също така, щом не искаш бебе - прави обезопасен секс. предполагам, че не искаш и болести, нали? има много болести, които се предават по полов път и човек не знае, че е болен от тях, но може да зарази партньора си - като например хламидията, която може един ден да те остави бездетна. не прави секс без презерватив, бъди разумна.

и още нещо - в аптеките продават тестове за бременност. струват около 3-4 лв.

на сайта на Зачатие има много информация по въпросите, които питаш. поразгледай я. успех!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
Re: Цветна бременност 2 дена след полов акт
« Отговор #2 -: Юни 20, 2015, 20:04:02 pm »
Най добрият вариант е да направиш кръвен тест-Бета ЧХГ, той е малко по скъп от стандартните уринни тестове но със сигурност показва или отхвърля вероятност за бременност  :)